Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történhet velem ha egy...

Mi történhet velem ha egy hónapig mandarinon meg vizen élek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 23:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Nem mondom, hogy hű, de okos gondolat, de azért kivitelezhető. Mindenkinek: a mandarin LÚGOSÍTÓ élelmiszer, tehát hasznos. Egy hónap alatt emellett vizet fogyasztani kibírható. Van egy ismerősöm, aki /vallásos keményen!/ minden évben 40 napig böjtöl és még sohasem volt beteg! Ez alatt csak vizet vesz magához, semmi mást. Igaz, a vége felé már szürke, mint az ólom és büdös aceton-szaga van, de azért minden évben végig csinálja.
2009. jún. 25. 14:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem hiszem el bocsi, hogy a barátod 40 napig kibírja kaja nélkül. Az ember kb. 1-2 hétig bírja ki, és akárhogy is számolom az közel sincs 40 nap... Az igaz, hogy ha nem csak vizet iszik folyadékként hanem mondjuk gyümölcsleveket, esetleg valami levest is eszik akkor kibírható. Viszont ha lehet ne adj hasonló hülye ötleteket mint pl. ha 40 napig csak vizet iszol se lesz semmi bajod...Így is van már sok olyan ember aki túlzásba viszi ezt a fogyókúrás dolgot!
2009. jún. 25. 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki is bírja 40 napig tönkreteszi magát vele. Nem sok ilyen 40-napos kúrát jósolok már neki...

Kérdező, eszedbe ne jusson!

Ha te eddig mindig rendesen ettél sőt talán kicsit többet is akkor hirtelen nem fogsz tudni átállni, el fogsz ájulni stb. Nem fogsz tudni gondolkodni mert az agyad nem kapja meg a szükséged vitaminokat, ásványi anyagokat. A mandarinban nem sok minden van a vízben meg még annyi sem.

Ideges leszel, feszült és gyenge. Aztán egy idő után már enni sem tudsz és majd mehettek orvoshoz. Nem jó ötlet.

Eleinte elég lenne heti 1 gyümöllcsnap. Pl. minden szombaton csak gyümölcsöt eszel és vizet/teát/gyümölcslevet iszol. Esetleg aznap még mozogsz is (meg máskor is). Ha nem szereted a többi gyümölcsöt akkor ezen az egy napon lehet csak mandarint enni, de több napig nem szabad. Ne leszel sem egészségesebb, sem karcsúbb sem szebb és boldogabb sem! Nem érné meg hosszabb ideig az ilyesmi. Inkább próbálj áttérni az egészséges táplálkozásra. Pl. minden este csak gyümölcsöt egyél és azt se későn. 6 után már ne egyél, de ha későn fekszel ki lehet tolni 7-fél8ig is.

Nem a legjobb este gyümölcsöt enni, mert éjjel "erjed" a gyomrodban, de bajod nem lesz tőle. Aki érzékenyebb annak max. ég a gyomra és felfújódik, de azt észre fogod venni.

Így ha az esti nagy bevacsorázások elmaradnak havi 5 kilót simán lehet fogyni úgy is ha nem mozogsz mellé. Ha meg mozogsz még többet. Persze fontos mennyi az induló súly, mert nyilván egy 100 kg feletti ember gyorsan ledob 6 kilót is egy 60 kg körüli pedig nagy nehezen 3-4et.

de sikerülhet és később megtérül ha most nem vágsz bele butaságokba hanem már most is tudatosan egészséges normális módon próbálsz fogyni/méregteleníteni.

2009. jún. 25. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Tévedés ne essék: én nem javasolom a 40 napos teljes böjtöt, csak megemlítettem, hogy egy /nő/ ismerősöm ennek a megszállottja. Én is elborzadok rajta, de ő megcsinálja minden évben.És nem fogyókúrás, hanem vallási okokból. Erre pedig senkit nem biztatok!
2009. jún. 25. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Én is arra gondoltam, hogy vallási okokból csinálhatja... szerintem ezek az emberek nem veszik észre, hogy betegek és nem tesz jót nekik amit csinálnak annyira elvakultak. Nem akarok senkit bántani, de szerintem csak azért bírják ki mert annyira vakon hisznek valamiben.
2009. jún. 25. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!