Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg én lennék a h. lye?...

Tényleg én lennék a h. lye? Nekem nem tünt soknak, többi lent!

Figyelt kérdés

10 kilót fogytam az elmúlt hónapokban. Még 2-3 kilót szeretnék, de az se baj, ha a mostani súlyom tartani tudnám. Ismerősöm rákérdezett, hogy mennyit-mit ettem ma. Megosztanám veletek is.

Reggel vizsgáztam így ettem egy kevés csokis mogyorót, tudom nem a legegéségesebb..., de muszáj volt :)úgy érzem belefért..

Ebédre natúr pulykamellet ettem, borsós rizzsel.

Ittam egy bögre tejes kávét 1,5 % tejjel.

Ettem egy nagyon kevés levest (zöldség volt benne ill. egy kevés grízgaluska)

Ezenkívül ettem még 1 activiát (ilyen barackos-magosat)

+kivit, 2 db toast sajtot és egy pár szem paradicsomot..

Ismerősöm ... ennek hallatán.. kb. leteremtett, hogy ez nagyon sok.... tényleg az lenne?

Köszönöm

2012. máj. 8. 20:55
 1/5 A kérdező kommentje:
az se lenne baj**
2012. máj. 8. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem sok. Nem éhen halni akarsz, hanem súlyt tartani, v. fogyni.
2012. máj. 8. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kevés szerintem. Még fogyáshoz is.

Viszont sajnos nem csak a csokis mogyival van gond az étrendedben. :(

2012. máj. 8. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha már sikerült lefogynod, akkor valamit jól csináltál, ergo miért hallgatsz bárkire is?

Ha a saját tapasztalatod szerint minden jó, akkor az úgy is van. :)

2012. máj. 8. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

3-as: mi a baj ezzel, azt eszik amit akar, a lényeg, h ne lépje túl a szükséges kalóriamennyiséget. Am volt benne zöldség, gyümölcs, a csokis mogyival sincs semmi gond,kell a szénhidrát és nem este 10-kor ette.

Sokan félreértik a diétát, azt hiszik le kell mondani minden finomságról, és egész nap salátalevélen meg abonetten kell rágódniuk, de ez nagy tévedés...

2012. máj. 9. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!