Tényleg én lennék a h. lye? Nekem nem tünt soknak, többi lent!
10 kilót fogytam az elmúlt hónapokban. Még 2-3 kilót szeretnék, de az se baj, ha a mostani súlyom tartani tudnám. Ismerősöm rákérdezett, hogy mennyit-mit ettem ma. Megosztanám veletek is.
Reggel vizsgáztam így ettem egy kevés csokis mogyorót, tudom nem a legegéségesebb..., de muszáj volt :)úgy érzem belefért..
Ebédre natúr pulykamellet ettem, borsós rizzsel.
Ittam egy bögre tejes kávét 1,5 % tejjel.
Ettem egy nagyon kevés levest (zöldség volt benne ill. egy kevés grízgaluska)
Ezenkívül ettem még 1 activiát (ilyen barackos-magosat)
+kivit, 2 db toast sajtot és egy pár szem paradicsomot..
Ismerősöm ... ennek hallatán.. kb. leteremtett, hogy ez nagyon sok.... tényleg az lenne?
Köszönöm
Ez nagyon kevés szerintem. Még fogyáshoz is.
Viszont sajnos nem csak a csokis mogyival van gond az étrendedben. :(
Ha már sikerült lefogynod, akkor valamit jól csináltál, ergo miért hallgatsz bárkire is?
Ha a saját tapasztalatod szerint minden jó, akkor az úgy is van. :)
3-as: mi a baj ezzel, azt eszik amit akar, a lényeg, h ne lépje túl a szükséges kalóriamennyiséget. Am volt benne zöldség, gyümölcs, a csokis mogyival sincs semmi gond,kell a szénhidrát és nem este 10-kor ette.
Sokan félreértik a diétát, azt hiszik le kell mondani minden finomságról, és egész nap salátalevélen meg abonetten kell rágódniuk, de ez nagy tévedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!