Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Láttátok a Fókuszt? VV Kinga...

Láttátok a Fókuszt? VV Kinga már csak 58.5 kg, hogy a fen_be csinálta ilyen hamar?

Figyelt kérdés
Hogy fogyott le ilyen hamar? Állítólag 14 kiló többlet volt rajta.
2012. máj. 8. 20:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ha arról a képről beszélsz, hát azon látni, hogy mekkora hasa van! Nagy!
2012. máj. 8. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Valami trükk van itt!!! Találkoztam vele előben, hát mit ne mondjak! Kövér disznó! Nagy segge van, nagy combjai! Pff koca Kinga.
2012. máj. 8. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én évek óta boxolok,ahova ő is bejárt,hát a 4 szettes ugrókötelet nem tudta végig csinálni és általában VV Csabikával beszélgetett egész edzésen.Nem vékony ,eléggé hasas.Már nem is jár hozzánk.
2012. máj. 8. 22:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Akkor már a F_kusz is csal, mert ott tegnap nagyon is csinos volt.
2012. máj. 9. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát pedig a Fókusz az egyik leghitelesebb forrás Magyarországon. :)

Szerintem tök mind1 mit csinál magával Kinga. Ilyen személyiséggel lehetne felőlem Klaudia Schiffer teste is, akkor se érdekelne egy kicsit sem.

2012. máj. 9. 09:44
 16/17 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a megdönthetetlen bizonyíték!!! A csodaszer létezik!!! 1 nap 1 kiló. Csokidiéta. :D

2012. máj. 9. 16:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát én megnéztem, és semmivel nem vékonyabb, mint ahogy kijött.. kb 3 kg mehetett le róla, nagyon sokat csalnak a pózokkal, ide tedd a karod, húzd be a hasad, takard a combod.. stb..

Csokidiéta!:) Hát ezen jót nevettem, 1 napig csinálod, aztán nem szabad 2 hónapig vagy mi? Napi 1 kg az alap súlyingadozás bárkinél..

Na mindegy!:)

Nem fogyott az semmit! Nem így néz ki az tuti!:

[link]

2012. máj. 9. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!