Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a fogyókúrás káposzta...

Ha a fogyókúrás káposzta levesből kihagyom a zellert és több paradicsomot teszek bele és ízesítem sóval, borssal akkor ugyanolyan hatást érek el vele?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Mivel nem viszel be egyik változattal sem alaptápanyagokat ez gyakorlatilag kiéhezteti a szervezeted és bontja az izomzatodat. A végén garantált, hogy visszahízod az egészet áfástól. Most hagyd abba amíg nem késő, mert amellett, hogy káros még hatástalan is!

Inkább itt nézz körül:

[link]

Ez alapján sokkal eredményesebb és egészségesebb diétát lehet összehozni.

2009. jún. 24. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden zöldség, màs funkcioval bir! A zeller pl. vizhajto!Ha több sot teszel bele, az meg köti a vizet! S mivel ez egy vizhajto /tisztitokura inkàbb/ ezért kell bele a zeller! S ha csak egészségügyileg nem javasolt, akkor én nem javasolnàm ezt a fajta diétàt!
2009. jún. 24. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
A munkahelyemen a portás néninek is megtetszett ez a diéta, de úgy gondolta, hogy elég íztelen így ez a leves, hát nyomott még bele pár jófajta virslit, meg némi fűszert és boldogan csemegézett belőle, egy kis szelet kenyérrel mondván, hogy ő most diétázik :) Szerintem ő járt a legjobban :)
2009. jún. 24. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!