Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek gusztustalan...

Szerintetek gusztustalan seggem van? (kép lenn)

Figyelt kérdés
Mennyét kéne leadnom ? [link] . [link]

2012. máj. 6. 13:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
ugye ez a se g g latott mar napfenyt?Nem fujjogok,fogtam mar rosszabbat is,de ez is elegge katasztrofa(bocsi)Egy kis barnulas rengeteget javitana rajta
2012. máj. 6. 14:35
 12/23 anonim ***** válasza:
Seggeddel semmi gond, de azért ne két számmal,kisebb bugyit vegyél fel, mert az gusztustalan, ha bevág a husiba.
2012. máj. 6. 15:56
 13/23 anonim válasza:
27%
szerintem meg pont az a szexi ha egy kicsit belevág:D De hát izlések és pofonok különbözőek. Nekem tetszik a segged:D
2012. máj. 6. 16:23
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

De fogyni kéne elsősorban zsírból, mert ha izmot növel alá, akkor az csak kitolja a zsírt, és mégvastagabb lesz. az a baj hogy csak zsír van rajtad. Kilóra nem lehetsz sok, de zsírszázalékod nagyon nagy. Én ugyan így néztem ki. Mindenki mondta hogy ennyi kilósan ne kezdjek el fogyni. De muszáj volt mert a zsír csak zsírégetéssel megy el és csak utána tudok finomtónusú izmokat mutatni magamból.

Én hetente 5ször futok és száműztem a fehér kenyeret,tésztát, rízst és cukrot az étrendemből. Ez mellett napi 3 liter víz a minimum! És a kalória adagomra is figyelek. olvass utána és mozgás mellett fogyj. akkor feszes lesz a bőröd és eltűnik a zsírréteg. Én el sem hiszem hogy már sokkal keményebb a fenekem és a lábam. hasamon semmi fölösleg nincs már. Mindössze annyit tettem amit leírtam.

2012. máj. 6. 17:31
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó vagyok. még annyit hozzátenném, hogy azóta ezerszer jobban érzem magam a bőrömben. Mert egészségesebben is táplálkozok ez álltal.

A másik meg hogy rajtad is látszik már a narancsbőr ahogy rajtam is látszott. Ez is el fog tűnni ha a zsírodból leadsz.

2012. máj. 6. 17:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Elmegy, kissé narancsbőrös és hurkás, de nem vészes. Viszont a csipőhájad, na az elég termetes.
2012. máj. 6. 21:18
 17/23 anonim ***** válasza:
6%
Csinos vagy! :) Nekem még a bugyid is tetszik. Na jó, nem vagyok leszbi, de szerintem jól nézel ki. Kis feszesítés és mozgás persze sosem árt.
2012. máj. 6. 22:07
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lefogom dobni a fölös zsírt az már tuti. Nagyon gondolkoztam rajta hogy feltegyem e a képet mert nagyon szégyenlem de kíváncsi voltam más véleményére is még akkor is ha kapok sok kritikát, már én túl vagyok egy szülésen is és szülés után leadtam a kilókat 73 kg -al mentem szülni és 56 kg voltam rá 2 hónapra de visszaszedtem most 65 kg körül vagyok rá 3 évre. Nekem hány kg testsúly állna jól? Ha most 65 kg vagyok.
2012. máj. 7. 11:22
 19/23 anonim válasza:
0%
.
2012. máj. 7. 21:10
 20/23 anonim ***** válasza:
-5,6 kg-al kevesebb kellene.
2012. máj. 8. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!