Kövér vagyok? Hány kilót kéne fogynom? (kép lent)
Figyelt kérdés
Eddig 17 kilótól szabadultam meg, mennyit kéne még fogynom? 175 cm vagyok, hány kilónak tippeltek?
2012. máj. 6. 07:31
11/30 anonim válasza:
2hónap alatt 17kg és ilyen feszes a bőröd mi? Sehol egy stria,vagy megereszkedés...megkaptad a napi dicséret adagot,örülj neki. :D
12/30 anonim válasza:
tök jó lapos a hasad. én is ilyet szeretnék :( 172/56
13/30 anonim válasza:
Húh nagyon gyorsan fogytál le, úgyhogy tényleg csak irtó óvatosan növeld a kcal bevitelt, talán nem lép raktározó üzemmódba a szervezeted. Milyen diétát követtél? Az anyagcseréd nem lassult le?
14/30 anonim válasza:
úristen!! sok grat!! nagyon szép az alakod..:) milyen diétával tudtál ennyit leadni..?:oo
15/30 anonim válasza:
Gratulálok, nagyon szép alakod van! De a sportolást ne hagyd abba, mert az még szebbé tesz:), de így sincs okod szégyenkezni..
23F
16/30 anonim válasza:
Én 58 kilót tippelek, szerintem sem kell többet fogynod, elég jó az alakod, +még előny, hogy magas vagy:)
17/30 anonim válasza:
Inkább hízhatnál egy pár kilót, nemhogy fogynod kéne!
18/30 anonim válasza:
Tökéletes, de ne hallgass a többiekre, nem kell híznod, de ne is fogyj többet. :))
19/30 anonim válasza:
bmeg még vagy 20at fogyják kérlek
20/30 anonim válasza:
Nagyon csini vagy, ne fogyj többet:)
Nekem ilyen alakhoz még híznom is kéne:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!