Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szobabiciklivel lefogyhatok?

Szobabiciklivel lefogyhatok?

Figyelt kérdés

Leginkább a hasamról szeretnék és azt hallottam arra jó a biciklizés, gondolom a szobabicikli is jó akkor. Futni sajnos nem tudok, mert nem bírja a térdem, szóval az kizárva. Van még valami jó ötletetek? Amúgy kb.6 kiló feleslegem van.

Tudom,hogy már más is kérdezte ezt a biciklis dolgot, de kíváncsi lennék még pár másik ötletre is ami jó hasra.

Előre is köszönöm

2009. jún. 23. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs "helyi" fogyás.

Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz.

Amúgy jó lehet a bicikli (aerob edzésnek számít) legjobb reggel, éhgyomorra végezni, és ha még diétéznál mellette akkor biztos lenne a siker.

Üdv

2009. jún. 23. 23:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy nincs helyi fogyás, csak kíváncsi vagyok, hogy ha főleg hasról szeretnék fogyni akkor arra jó-e, de persze tudom, hogy ettől függetlenül máshonnan is fogyni fogok, ami nem is baj ha már itt tartunk :)
2009. jún. 23. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Én éhgyomorra rosszul leszek a szobabiciklin. Csak, ha kipróbálnád és leesne a cukrod arra az esetre szólok, nehogy meglepődj.

Inkább kezdj egy zöld teával, meg valami reggelivel, mondjuk ha nagyon mazochista vagy, akkor sárgája nélküli rántottával, mint üres hassal. Főleg, ha még azt is betartod, hogy este 6 után nem eszel, akkor tuti leszédülsz róla, ha rendesen tekersz.

2009. jún. 23. 23:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Hasra a hasazás jó.

Többféle gyakorlattal, szériában ismételve.

Szobabicikli?

Hát... attól függ mennyire lehet állítani az ellenállást.

Ha valami mezei én nem remélnék sokat.

Ha futni nem tudsz akkor power walking vagy sétálj hegynek futógépen egy órát.

2009. jún. 23. 23:49
 5/8 anonim válasza:

A válaszod alapján szerintem mégsem igazán érted. Nincs olyan, hogy "főleg hasról szeretnék fogyni". Az aerob edzések segítenek eltüntetni a testedről a felesleges zsírréteget, de egyszerre, az egész testedről, a zsírégetés helyét semmivel nem tudod befolyásolni. Ja és van egy kényelmetlen igazság: ahová először hízol, onnan fogysz utoljára. Ettől függetlenül a szobabiciklizést ajánlom, kiegyensúlyozott, megfelelő táplálkozással (ami nem egyenlő az éhezéssel és ostoba diétákkal!)eredményre fog vezetni.

Ezt a cikket ajánlom hozzá:

[link]

2009. jún. 23. 23:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Hasra a hasazás ló*** nem ér.

Attól csak izmos leszel, fogyni nem fogsz, és nem fog látszódni a izom a zsírréteg alatt...

azért jó reggel végezni az "aerob" edzés mert akkor nem a bevitt energiát égeti el a mozgás, hanem mivel még nem ettél, ezért a zsírt fogja leépíteni, és elhasználni energiának. De ehhez egy olyan 40perces állandó, monoton mozgás szükséges.

Viszont ha szédülsz, akkor csináld reggeli után, de ne egyből, hanem minimum legyen 2 óra a kaja és az edzés között.

Első válasz írója voltam.

2009. jún. 24. 00:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van szobabiciklim és a "rendes", azaz utcai. Amíg csak a szobabiciklit tekertem, nem volt még városi bringám, a szobabiciklizés is fitten tart(ott). Amióta az utcán mindenhová bicilizek, ez is nagyon jó. Szóval a szobabringázás és az utcai is fogyaszt, de persze oda kell figyelni a kalóriabevitelre is.
2009. jún. 24. 16:13
 8/8 anonim válasza:
fogyhatsz vele igen!Én tavaly nyár óta 15 kg-ot fogytam úgy, hogy 6 után nem eszek már, rendesen reggizek, ebédelek, vacsorára joghurtot eszek ham-let-tel, de persze reggelire meg vacsorára se tésztákat meg zsírosakat! Meg mellette heti egyszer aerobicoztam itthon egy órát, azt nem szabad minden nap, mert túlterheled az izmaid. Nekem sikerült, nem tudtam felállni az ágyból, úgy kikészítettem a combizmaimat:S Most elkezdtem hastáncolni, de azt kell mondjam, ha fogyni akarsz, hagyd a szobabicajt meg a gépeket, tarts be egy diétát, amit kitalálsz magadnak, ugyan abban az időben egyél minden nap, hogy a szervezeted hozzászokjon, hogy mikor kap enni, és kezdjél el sportolni valamit! A futás, tánc, úszás stb.. ami mindenhol megmozgat, az a legjobb! Semmihez sem mérhető:) sikeres fogyást neked! N.
2010. júl. 24. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!