Magas lanyok! Mennyit esztek egy nap? Hogy nez ki egy napi etkezesetek?
Szia! én 172 cm magas vagyok, 58 kg. A súlyommal elégedett vagyok, nem fogyózom, csak vigyázok rá. Ilyen szokott lenni egy napi étrendem:
reggeli: egy-két szelet tk. kenyér sajttal, sonkával, vagy szalámival,zöldségekkel, vagy esetleg zabkása almával,vagy joghurt...stb
tízórai:általában gyümi pl.:alma, banán, narancs, kivi, barack, mindig ami szezonális, vagy joghurt, de néha egy szendvics, vagy ha otthon nincs semmi akkor suliba menet veszek egy puffasztott rizs csomagot.
ebéd: itt mindent megengedek magamnak, egy normális tányér leves, plusz második(persze azért változatosan) + néha hétvégén süti
uzsi:joghurt, gyümi, de sokszor kihyagyom, mert fél3kor ebédelek:S
vacsi: tükörtojás, vagy tojásrántotta zöldségekkel,nagyon ritkán csinálunk melegszendvicset, annál is ritkábban pizzát(kb évente2szer), vagy a kedvencem az alma sok trappista sajttal,vagy natur joghurt reszelt almával, fahéjjal.
ezek mellett tízórai környékén sokszor megeszek egy szelet csokit, müzliszeletet, és tartom a súlyom. Bár hozzájön az is, hogy majdnem minden nap sportolok vmit:)
remélem kielégítő válasz volt:)
176 centi és 52 kilo :)
Nagyon rendszertelenül eszem, de általában elég sokat, és sok a nasi chips stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!