Szerintetek ez már betegség? (SOS)
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron lefogytam 6 kilót.akkor 60 kiló körül voltam.Most meg állandóan unatkozok mindig stresszelek és folyton eszek.Feljött már 10 kiló.Ha nem ehetek akkor annyira ideges leszek hogy szét tudnék verni valakit.Krvára megtépni.Most is rohadtul azon vagyok hogy kibírjam de egyszerűen olyan szinten ideges vagyok hogy az hihetelren! Ma ettem reggelire 2 db bundáskenyere 1,5 ek olajjal.Ebédre meg paprikás krumplit egy kenyérrel.Ma már nem akarok semmit enni de annyira ideges vagyok hogy mindjárt belehúzok egyet a monitorba.Nekem az egészséges táplálkozást ne mondja senki mert anyunak három emberre kell főznie és nem engedhetjük meg hogy mindenféle egészséges dolgokat vegyen és nekem meg külön főzzön.Szerintem én nagyon dúrván kajafüggő lehetek.Olyan nekem mint másnak a drog,a cigi,vagy az alkohol.Teljesen ugyanaz.Mit lehet csinálni???2012. máj. 4. 17:59
1/8 anonim válasza:
menj el futni és vezesd le úgy a fölösleges energiádat. 1-2 óra futás után nem lesz erőd megütni senkit. Amúgy meg igen, ez már beteg amit művelsz.
2/8 A kérdező kommentje:
1. Milyen fölös energiáról beszélsz amikor a kaja miatt vagyok ilyen.
2.Nem szoktam senkit megverni és alapjáraton tök nyugodt vagyok de ha nem ehetek akkor nem bírok magammal
2012. máj. 4. 18:06
3/8 anonim válasza:
A fölös energiát a feszültségre értette az első válaszoló. És igen, arra nagyon jó a sport, hogy a kajamegvonás miatt érzett feszültséget (mert ez egyértelműen kiütközik a soraidból, hogy tele vagy feszkóval) levezesd vele, evés helyett. Mikor nekem valami felb*ssza az agyamat én is felpattanok a szobabiciklire és kihajtom magamból az ideget.
4/8 anonim válasza:
Oké,hogy nem fér bele a külön főzés,meg az egészséges kaja,de akkor hozd ki abból a legjobbat,ami van,tehát csak a mai két kajádat nézve,bundás kenyér helyett pirítós,paprikás krumpli kenyér nélkül, és már kevésbé hízlal.
5/8 anonim válasza:
állandóan unatkozol-eszel,találj magadnak elfoglaltságot.
6/8 anonim válasza:
ÉDES ISTENEM! KÉTSZER ETTÉL MA! cSODÁLKOZOL, HOGY ÉHES VAGY? Ilyen nincs.
7/8 anonim válasza:
Ha ideges vagy, emeld fel a segged és irány futni! ;))
8/8 anonim válasza:
Idegbeteg . Egeszsegesen lehet enni 3 gyerek mellett is. Zoldseg, keves gyumolcs.... Vagy annyi kaloriat egyel , amennyi eleg neked anyukad foztjebol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!