Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik lenne a hatásosabb?...

Melyik lenne a hatásosabb? Biciklizés vagy kocogás?

Figyelt kérdés

Biciklizni imádok, gyakorlatilag a világból is kitekernék ha arról van szó, de igazából semmit sem fogyok tőle. (Mondjuk "lehet" azért mert eléggé ráérősen biciklizem..:) )

Kocogással pedig az a bajom, hogy nagyon trappolok, ami bátyám szerint nem éppen a legjobb...Viszont "normálisan" nem tudok kocogni, max úgy hogyha már szinte lábujjhegyen megyek, ami azért egy idő után megerőltető. De ha a kocogás jobban segít a fogyásban akkor azt választom és majd megpróbálok nem víziló módjára közlekedni.

Másik kérdés, hogy biciklizésre/kocogásra mennyit kellene naponta fordítani, hogy ebből legyen is valami?

Előre is köszi:)

2012. máj. 4. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Bármelyik jó, megfelelő intenzitással és jó étrenddel.
2012. máj. 4. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagy, nagyon nagy túlsúllyal a kocogás tönkre teszi a lábaid! A bicaj kímélőbb, de többet kell tekerni, mint időben, mint intenzitásban. A biciklis boltba járás nem ok.

[link]

[link]

[link]

:):):)

2012. máj. 4. 11:14
 3/6 anonim válasza:
Szerintem elöszőr is az étkezési szokásaidat változtasd meg,hisz sok a kalóriabeviteled.Naponta őtszőr keveset egyél,és este hat útán semmit sem.Ha túl nagy a súlyfelesleged elöszőr a biciklizést probáld,és ha már kissebb a testsúlyod térj át a kocogásra.Nekem csak futással kapcsolatban van tapasztalatom,én napi 2-3ezer méter futással 10-kg ot fogytam 2-hónap alatt.
2012. máj. 4. 12:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ:)

Annyira azért nem vagyok elhízva, hogy a kocogás tönkretenné a térdeim (szerintem)

Egyébként 187cm vagyok 95kg körül

2012. máj. 4. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Kocogás az jobb. Mert 1 óra abból felér 3 óra bicajozással. Főleg ha relax tempóban szoktál bicajozni :)
2012. máj. 4. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszi neked is:)

Akkor szerintem kocogás lesz

2012. máj. 4. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!