Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz ötlet?

Szerintetek rossz ötlet?

Figyelt kérdés

90 kg vagyok.És lehet ,hogy rossz ötlet ,de arra gondoltam hogy a napi étrendem ez lesz:

reggeli : semmi

ebéd:fél tányér valami amit a suliba adnak

vacsora:semmi

A célom: 45 kg .

Azt mondják hülyeség mert 180 cm vagyok és akkor anorexiás nak néznék ki.De ha a dagadtság és az anorexiásság között kéne válasszak akkor inkább az anorexiásságot választanám.

Azért döntöttem a fogyásnál mert az egyik osztálytársam azt mondta,hogy ő nem barátkozik 60kg nál dagadtabbaknál.Így meg akarom neki mutatni,hogy most igenis vékony leszek.Szerintetek hanyagoljam ezt az ötletet???

2012. máj. 3. 21:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A nap hülyéje cím a tied.

Mielőtt ilyen fantasztikus ötleteid támadnának olvass kicsit utána a témának mert sík hülye vagy ezen a téren azh látszik.

2012. máj. 4. 00:05
 12/16 Smartguy86 ***** válasza:
Öregem, te igazi elmeháborodott vagy. Próbáld ki csak 2 napig ezt a fenomenális ötletet és majd a mentőben gondold újra a céljaidat...
2012. máj. 4. 08:23
 13/16 anonim ***** válasza:

jaj emberek, vegyétek már észre hogy a kérdés szimpla provokáció :)

Szerintem valaki megelégelte az ehhez hasonló kérdéseket , és úgy döntött szórakozik kicsit...

2012. máj. 4. 08:47
 14/16 Smartguy86 ***** válasza:
Ne legyél benne olyan biztos :D Amikor kislányok megkérdezik, hogy mi lenne, ha 10 napig csak vizet innának, vagy amikor a virsli merül fel, mint diétás kaja... Vannak ilyen hülyék, hidd el!
2012. máj. 4. 08:49
 15/16 anonim ***** válasza:
olyan hülye vagy, hogy megérdemled. 179 cm vagyok, 56kg és most álltam meg a fogyókúrával. Izmos lettem, pont olyan, amilyen akartam. (Még 2-3kg-t fogynék és anorexiásnak nyilvánítanának) ehhez a magassághoz LEHETETLEN 45 kilónak lenni, mert halott lennél. komolyan, nem hogy felkelni nem tudnál, nem élnél. /Tegyük fel, hogy nehezebb csontozatú vagy az alkatotból kiindulva./
2012. máj. 4. 14:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt meg még hozzátenném, hogy aki a szemedbe mondta hogy nem barátkozik 60 kg feletti emberekkel, nem tartom valószínűnek, hogy az IQ-ja meghaladja a testsúlyát...
2012. máj. 4. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!