Hogyan tudnám a tokám eltüntetni? Nagyon zavar.
Figyelt kérdés
2008. ápr. 20. 22:56
1/6 anonim válasza:
Ha feluleseket csinalsz, az a tokara is hatassal van, nem fcsak a hasadra. Nem kell fuggolegesig felulni, csak kicsiket mozogni eleg. emelkedj el a foldtol kb 20 centit enyhen felhuzott terdekkel es tartsd 10 masodpercig a felsotested. Majd 2-2 centit emelkedj fel, majd le 20x. Tartsd megint 10 masodpercig es fekudj vissza. ismetelj 3 sorozartot hetente 3x lehetoleg valami egyeb mozgassal egyutt.
2/6 anonim válasza:
Az elöttem szólónak nincs igaza. NEm lehet csak hasazással kockahasat kialakítani. EZ egyenesen képtelenség.Nincs helyi zsírégetés, vagy mindenhonnét fogsz, vagy sehonnan. A kényes területekről kezdesz el fogyni utoljára úgymond, de fogsz onnét is ;-)
A tokád egyéni genetika kérdése, vagyis adottság. ÚGy tudod eltűntetni, hogy diétázol, energiadeficitet csinálsz magyarán, és akkor eltűnik, ahogy a tested többi részéről is.
sok sikert!!
3/6 anonim válasza:
Az arctornának van erre egy jó gyakorlata: a kézfejedet az állad alá teszed és megpróbálod lenyomni a kezed gyakorlatilag a tokáddal.Napról napra lehet emelni a gyakorlat számát.
4/6 anonim válasza:
kedves előző válaszadó, igen ezzel gyakorlatilag remekül megvastagítod a nyakízmokat aminek következtében az egyén úgy fest majd mint egy bika a red bull os dobozról!!
DIÉTA!!! és eltűnik
5/6 anonim válasza:
Nem mindenkinek tunik el dietaval a tokaja...sajnos van ilyen. De en is olvastam, hogy a torok 'megfeszitesevel', ahogy elottem leirtak, valoban le lehet 'tornazni' a tokat. Talan egy szakember tudna erdemben valaszolni erre.
6/6 anonim válasza:
kicsit rosszul tudod de nem baj, ha leviszed a testzsírodat 10 % alá, eltűnik az , hidd el, olyankor már az erek is kidüllednek, mert a bőr és az izom között se zsír se víz nincs, akkor a tokánál sem lesz, felhasználja a szervezetet, de ha te láttál már tökszálkás, kockáshasú embert tokával én fizetek is neked, komolyan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!