Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon meghíztam. Már öngyilko...

Nagyon meghíztam. Már öngyilkosságon gondolkozom. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Lehet nyugodtan szidni, szánalmas vagyok, tudom. Kezdeném a történetemet azzal, hogy 20 kg-t leadtam télen. Annyira jól esett, hogy mindenki dícsért, kérték tőlem a tanácsokat, tippeket, hogyan fogytam le. Minden ruha jól állt rajtam, és csodásan éreztem magam a bőrömben. Csakhogy valahol kisiklott az egész. Valamiféle evészavar alakulhatott ki bennem, de egy hónapja csak zabáltam, nem tudtam megállni. Fel is szaladt rám vissza 10 kg kb(de lehet több). Most kicsik a ruháim, kövér és undorító vagyok, nem merek emberek közé menni, mert tudom h ők is látják hogy meghíztam. Hallottam is amikor az osztálytársaim összesúgtak a hátam mögött. És most megint legalább 2 hónap lenne amíg le tudnám adni a túlsúlyt, és az iszonyat hosszú idő, addig még másfél hónapig nap mint nap be kell járnom, és szégyenkeznem. El nem tudom mondani milyen érzés. És ilyenkor megfogalmazódik bennem, hogy megérte elkezdeni a fogyókúrát? Valóban ez kellett nekem? Egy pasi miatt elkezdtem, a kapcsolatunk rovására ment a diétám, pedig neki akartam tetszeni. Ő azóta boldog egy másik lánnyal, én meg itt maradtam rondán, dagadtan, evészavarosan és depressziósan. Lehet, hogy ha nem kezdem el, akkor még mindig kövér lennék, de az az igazság, hogy akkor voltam boldog. Ha belegondolok, hogy holnap is be kell mennem, és ÍGY mutatkoznom...rosszul vagyok a gondolattól. Igazából ha nyár lenne, akkor nem fordulna meg ilyesmi a fejemben, mert akkor nem látnának nap mint nap, de így......tényleg nem tudok kiutat. Ráadásul szalagavatós táncot is próbálunk, és következő órán már az emeléseket vesszük......hagy ne részletezzem. Mit tudjak csinálni, hogy ne őrüljek ebbe teljesen bele???????? Tök szánalmas vagyok, egész nap csak bőgök....

2012. máj. 2. 22:26
1 2
 11/13 anonim válasza:
Tsizta matek. Kevesebbet vigyél be mint amit leadsz. Ennyi. Mozogj, kicsit egyél de sokszor, és ne édességeket, hanem sok zöldséget, gyümölcsöt. És fogadd el hogy most kövér vagy és szard le mikiet mondanak emberek. Akik nem támogatnak azok nem a barátaid. Viszont neked kell elindulni és megtenni dolgokat mert senki nem fogja helyetted. Amikor keseregsz akkor csak az elbaszásaidon nyavalyogsz. Tettre fel!
2012. máj. 5. 23:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Mehet az eddigi diéta vagy ketogén diéta +mozogj (fuss!! biciklizz!! súlyzós edzés) mert az is kéne különben leépül az izomzatod (pl.: a szívizom is), ha netán nem bírsz elég húst bevinni vegyél fehérjeport (Scitec ProMix) napi 1-2 shake belefér (de nem kötelező, a fehérjét ki is hagyhatod ha nem bírod pénzel), meg Scitec Thermo-X-et veszel és elég is lesz. Ha megcsinálod amit leírtam akkor kb 1 hónap vagy kevesebb. És le kell hogy "hülye libázzalak" amiért visszahíztál :D remélem segítettem és a depresszió csak egy kifogás arra hogy lusta vagy változtatni! 1 hónap múlva írj üzenete és ha lehet előtte utána képet is küldj (persze csak ha megtetted amit leírtam) előre is köszönöm :P
2012. máj. 6. 09:29
 13/13 anonim válasza:
Én is igy vagyok és elegem is van ha gondolod csinqljuk együtt
2012. máj. 6. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!