Nagyon meghíztam. Már öngyilkosságon gondolkozom. Mit tehetnék?
Jaj te, tényleg másfél hónapon, 10 kg-on és egy csávón keseregsz? A te szemszögedből ezek tényleg komoly problémák, de ha majd visszanézel magadra, vagy erre a kérdésre mondjuk 1-2-5 év távlatából csinosan, egy hihetetlenül jó pasival, hatalmasat fogsz röhögni :)
Gondolj erre. És arra, hogy milyen jól érezted magad, mikor soványabb voltál. Vannak, akik éveken át harcolnak a céljaikért, mégsem adják fel. De vannak, akiknek céljaik sincsenek. Örülj neki, hogy neked van miért harcolnod: saját magadért.
Indulj el kocogni, én is pont oda indultam, csak halogatom és halogatom... Senkinek sem könnyű, de ne add fel. Hamar elröppen másfél hónap, de az évek is, nem szabad ilyen butaságokon keseregni, csak menni előre és csinálni. Hajrá!
+20 kiló volt rajtad, most csak +10 van. Gondolj arra, hogy most jobb helyzetben vagy! És arra, hogy tudod, hogyan fogyj le. Én 4 hónapja küzdök +5 kilóval és egyszerűen nem megy le. Te hamarabb le adsz 10-et.
Ha cikinek tartod a felesleget, akkor bizony nem érzed így jól magad. És ezért fogyj le, magad miatt, ne pedig egy pasi miatt!
Először is nyugodj meg és próbálj pozitívabban gondolkodni. Szalagavatós táncot próbáltok -> szuper, már azzal is elégetsz valamennyi kalóriát ;)
A pasi boldog egy másik lánnyal -> ez ne zavarjon, inkább örülj neki, hogy nem jött össze, hiszen így lehet majd egy jobbat találsz!
Ha gondolod írj privire és beszélgethetünk.
információhiány a bajod.
de persze könnyebb öngyilokkal fenyegetőzni,mint tanulni és alkalmazni te hisztis liba.
olvasni tudsz-e?
nem infohiány a bajom :)
Kcal, ch, fehérje és zsír számolással fogytam le. Minőségi ch bevitellel(zabpehely, rizs), sok zöldség, sovány hús(hal, csirke), ohne gyümölcs, vacsira meg a jól bevált túró. Csak azért vagyok elkeseredve, mert megint 2 hónap lenne, mire leadnám a felesleget...és hát addig ugye emberek közé kell menni, ami manapság így nehezemre esik.
Ha csak 10 kiló van rajtad, az meglátszik, de nem vayg tőle kövér meg undorító, ne butáskodj. Ügyes vagy, ha egyszer lement, megint le fog. Én is annyit akarok fogyni az esküvőmig, nagyon remélem, hogy menni fog(a kaja része rendben van nálam, csak a mozgással van bajom...)
Na fel a fejjel, légy vidám, dobd le az a tizest és szerezz egy új pasit, hadd pukkadjon meg a másik:D
Ne legyél már hisztis. A rinyálásodnál szánalmasabb nehezen lehet akármilyen túlsúly!
Soha a büdös életbe nem lesz önbizalmad, ha képtelen vagy önerőből elérni azt, amit szeretnél. Ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak! Naná hogy visszaszedted a hájadat, ha egyedül az a balf@sz motivált, aki nem is értékelte az igyekezetedet.
Kezd el újra! Mit érdekel, hogy megint 2 hónap lesz? Most 2 hónapért inkább maradsz depressziós életed végéig? Mi ebben a ráció? Látszólag tudod, hogy hogy kell jól csinálni, szóval hajrá!
Sportolj minél többet, építs izmokat és akkor nem fordul elő legközelebb, hogy hip-hopp feljön rád X kiló. Az evést meg tartsd be, ne éheztesd magad, de normális kalóriát egyél meg.
Már bebizonyítottad,hogy képes vagy rá!
Gázt bele és magadnak csináld az összes többit
sz*rd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!