Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen/Mennyi gyümölcsöt...

Milyen/Mennyi gyümölcsöt lehet enni diéta alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azt tudom, hogy a banánnal és a magasabb cukor tartalmú gyümölcsökből nem lehet sokat enni. De itt olvastam azt is, hogy alapvetően kerülni kellene a gyümölcsöket. Mi igaz ebből? Én nem hiszem, hogy 2 napig kibírnám gyümölcs nélkül:DD

13/L

2012. máj. 2. 06:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Én napi 4 almát meg 1 narancsot megeszem.. Mondjuk nekem sulytartashoz 3200 kcal-t kell ennem. De amig dietaztam addig is megvolt ez az adag. Számold ki a kaloria szükségleted .. 100gr almaban 35 kcal van(egy alma kb 70 kcal) 100 gr narancsba meg 45 ( egy átlagos narancsban olyan 80 kcal van) ha belefér egyed nyugodtan
2012. máj. 2. 07:04
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Dehogy kerüld őket, annyi az egész, hogy ne lépd túl a napi kalóriaszükségedet (ha fogyni akarsz, egyél alatta)

Alacsony kalóriás gyümölcsök, inkább ezeket edd: alma, kiwi, narancs, eper.

Itt egy kalóriatáblázat, az adatok 100g-ra érvényesek.

[link]

Egyébként inkább zöldséget rágcsálj, kevesebb benne a kalória, jobban laktat, egészségesebb.Ezeket ajánlom: csemege uborka (100g-ban 17 kalória:D, spenót, répa, saláta, paradicsom, kígyóuborka. Ezekből naponta fél kilót is megehetsz:D Ja és felturbózzák az anyagcserédet a magas rosttartalom miatt:)

Ja! Az aszalt gyümölcsöktől és a magvaktól (dió,mogyoró stb.) óvakodj!! Hihetetlen magas kalóriatartalmuk van, megeszel belőlük egy marékkal és már ott is vagy a napi bevitel szükségleted harmadánál!

2012. máj. 2. 10:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kiwit, epret, zöldalmát nagyon szeretem:))

KÍgyóubiból megvan a napi fél kiló, talán egy picit több isxD Répát és káposztát eszem még rengeteget.. MEg paradicsomot:D

2012. máj. 2. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!