Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok hasból fogyni?

Hogyan tudok hasból fogyni?

Figyelt kérdés
Régen nagyon vékony voltam, azonban az utóbbi időben elkezdtem felszedni kilókat. A baj csak az, hogy többnyire a hasamra híztam. Félek, hogyha elkezdek kevesebbet enni, akkor azt a melleim fogják bánni. A napi folyadékmennyiség is befolyásolja a hasam méretét? Kb. 3 l-t iszok.
2012. máj. 1. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:

nem lehet csak hasról hízni, az mindenhonnan jön le

kezdj el ugrálókötelezni, vagy futni , vagy valamilyen sportot kezdj el.. csak rajtad múlik. hajrá!

2012. máj. 1. 20:28
 2/2 anonim válasza:
Hasról úgy tudsz fogyni,hogy méregtelenítesz.Pl.szűztea,mályvatea.Ezek kipucolnak.A lerakódott bélsárt oldják fel a belekben,úgy,hogy a bélbolyhokat nem bántják.Attól nagy a has.A bélben lerakódott bélsártól.Én most szűztea kapszulát szedek,és 1 hét alatt 3 kg lement.Szemmel látható,hogy a hasam is kisebb lett.Mellette zöldteát iszom,édesítővel.
2012. máj. 1. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!