Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 centi és 83 kiló nagyon sok?

172 centi és 83 kiló nagyon sok?

Figyelt kérdés
17/L
2012. máj. 1. 09:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A csinos lányok lehet nem esznek, de az okos és egyben csinos lányok esznek, csak okosan. Nem mindegy!

Szerintem nincs mit szépíteni, mert sok a 83 kg. És ha már te sem érzed magad jól a bőrödben akkor le kéne adni pár kg pluszt. Pasira meg ne hallgass ilyen téren mert csalókák.

Enyém is folyton a szépítkezés ellen van de kíváncsi vagyok mit szólna ha igénytelenül jelennék meg mellette.

Amint lement pár kiló máris jobb lesz a hangulatod, közérzeted. Én pl hetente 5ször futok és sokkal jobban érzem magam :)

2012. máj. 1. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

Rengeteg! Egy nagydarab Ursulának nézhetsz ki. Egy magas nő legyen karcsú!

172 cm magassághoz ebben a korban 56-62 kg-nak kellene lenni. Ha izmos vagy, még elmegy 66kilóig.

Ha tinin ilyen kövér vagy, vigyázz, mert később már rosszabb lesz.

30N

2012. máj. 1. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:

9-es vagyok,ez nekem is eszembe jutott,amit az utolsó írt,mármint,h mi lesz később.Ugyanis,ha majd pár év múlva pl. ezzel a súllyal teherbe esnél,gondolj bele,hány kiló leszel mire szülni fogsz...

Én 86kilóval mentem szülni,úgy,hogy 68-cal kezdtem,csak viszonyításképpen...(igaz,h 72vel jöttem ki a kh-ból,de utána hamar visszajött 8kiló...Szóval,én a helyedben azért elkezdenék tenni ellene...

Most talán még ez nem tűnik szempontnak,de hidd el,hogy később igen fontos lesz(egyébként nálam pl. részben egy következő gyerek vállalása is motiváció volt a fogyásban,mert 80kilósan nem lett volna jó teherbe esni)

2012. máj. 1. 17:40
 14/18 anonim ***** válasza:

80 kilóval estem teherbe, 90-el mentem szülni...

Azóta 63 kg volt a legkisebb súlyom, most 66 vagyok... Ez a sok jóstehetség, istenem...

2012. máj. 1. 18:36
 15/18 anonim ***** válasza:

szóval szerinted nem sok egy 17éves 172 centis lánynak a 83kg?amúgy nem a sok"jóstehetség",de azért valljuk be a nők ÁLTALÁBAN meghíznak terhesség és szoptatás alatt,az,hogy te lefogytál,szerencse,vagy akarat,ezt csak te tudhatod..

Kérdező,egyébként ha tennél fel egy képet,könnyebb lenne válaszolni...

2012. máj. 1. 19:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Na, most mindenkitől megkaptad, hogy sok, van akitől elég durván is... De ne érezd ezért rosszul magad, nézd a jó dolgokat a rosszban.

17 éves vagy, ha okosan fogysz le, sporttal és egészséges ételekkel, akkor nem fog megnyúlni a bőröd. Ne akarj minél hamarabb lefogyni, adj időt magadnak. Heti 1 kilónál többet szerintem ne fogyj. Kezdj el sportolni valamit, amit szeretsz és örömmel csinálsz. Én például utálok futni (részben azért is mert errefele az emberek megbámulják ha fut valaki). Inkább bicajozok, úszok, vagy görkorizok.

Hétről hétre emeld a mozgásszintet. Mozoghatsz többet, vagy tornázhatsz valami nehezebbet. Kezdésnek első héten nem kell sok, amennyit bírsz.

Étkezésben egyél kevesebbet és próbáld kerülni a zsíros, olajos ételeket, fehér lisztes dolgokat, cukros dolgokat, édességeket, burgonyát, tésztaféléket. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és fehérjedús ételeket (soványhúsok, hal, csirke, tojás, túró, stb).

2012. máj. 2. 12:04
 17/18 anonim ***** válasza:

tegnap 19:50

Nem mondtam, hogy nem sok...

De ez a "mi lesz később" akkor is gáz...

Engem pl jobban érdekelt terhesség után ez a fogyás-téma (én írtam azt a választ is, hogy 72 kg voltam régen, de akkor jól éreztem magam a bőrömben, nem látszott rajtam az a súly, nem érdekelt... Most 6x kilóval rosszabb a helyzet, de ez van...)

2012. máj. 2. 12:29
 18/18 anonim ***** válasza:

16 éves, 173 centis lány vagyok és hidd el megtudom érteni a helyzeted.

Tavaly nyáron a kezdősúlyom nekem is 80+ kg körül volt. Lehet rosszul fog érinteni amit most mondok, de 83 kiló igenis sok.

Hidd el, ha fogynál sokkal jobban éreznéd magad a bőrödben. Kezdj el sportolni, legyen a mindennapjaid a része a mozgás! Én pl. a futás iktattam be az életembe. Étkezz egészségesen, sok gyümölcs, zöldség, folyadék! Zárd ki az édességet, a cukros üdítőket az életedből. Megéri, kifizetődik!

Én jelenleg 58kg-t nyomok, még 1-2kg választ el a célomtól, de 180°-os fordulatot vett az életem, sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Neked is ezt tanácsolom, de persze, ha téged nem zavar, és jól érzed magad a bőrödben akkor tartsd ezt a súlyt.

2012. júl. 10. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!