Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kiló és hány...

Szerintetek hány kiló és hány centi vagyok?

Figyelt kérdés

És mennyit kéne fogynom? az utóbbi időben eléggé elengedtem magam:/

15/l

[link]

2012. ápr. 30. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
A magasságodat mi alapján lőjük be? Legalább ezt kéne megmondanod, hogy tudjunk tippelni a súlyodra. Amúgy szerintem nem kell fogynod, de híznod sem. Arányos, nőies alakod van.
2012. ápr. 30. 09:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Tényleg, igazad van, azt meg kéne adnom. Szóval 170-171 cm vagyok:) És köszi a választ:)
2012. ápr. 30. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sem tudok tippelni, főleg magasságot nem. Viszont szerintem lenne mit formálni az alakodon, főleg, mert ilyen fiatal vagy. Ne hagyd el magad, mert az idő múlásával ez egyre rosszabb lesz. A derekad szép karcsú, szerencsés alkat vagy, ha pár kilót ledobnál szép alakod lenne. Hozzáteszem, hogy semmiképp sem koplalással, hanem inkább sok sporttal. Mozogj sokat, fuss, biciklizz, kézilabdázz, vagy bármi.
2012. ápr. 30. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 70-72kg vagy. (?)
2012. ápr. 30. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:

2-3 kg plusz zsír lehet rajtad, de az izom hiánya a feltűnőbb.

Inkább sportolj, az a pár kg magától lemegy akkor és izom is lesz rajtad.

2012. ápr. 30. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha 170 cm vagy, akkor kb. 65-70 kiló vagy. Kb. 6-7 kiló felesleg tuti van rajtad szerintem.
2012. ápr. 30. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
65-67
2012. máj. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!