Mit szóltok, sikerülhet? Hozzákezdtem a Herbalife diétájához.
Figyelt kérdés
Shaket iszom reggel és este, és csak 10:00-16:00-ig ehetek, és akkor sem zabálni, normálisan enni. a kettő Shake összesen 440kcal. Ezen a 440kcalon kívül, ehetek 760kcal szilárd/folyékony táplálékot.
Mennyi idő alatt adhatok le így 5 kilót?
176cm
75kiló
2009. jún. 23. 08:45
11/14 anonim válasza:
Én is fogyasztottam a shake-et régebben. Összesen 3 alkalommal vettem eddig. Az első alkalommal nagyon gyorsan fogytam tőle, kb. 3-4 kg ment le 2-3 hét alatt, nekem többet akkor nem is kellett fogynom. Aztán a következő 2 alkalommal már csak 1-2 kg-ot sikerült fogynom, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy itt már nem voltam elég kitartó. Sokszor csak reggelire ittam, mert este nem bírtam ki, hogy ne egyek. Én az ízét egyáltalán nem szeretem, egy idő után már hányingerem van ha csak rágondolok, függetlenül attól, hogy vízzel, tejjel, vagy joghurttal fogyasztom. Már több mint egy éve nem használtam, azóta több más módszert próbáltam, de nem fogyok semmitől. Pedig mozgok is rendszeresen. Most megint gondolkodom rajta, hogy venni kellene. Ha utána visszatérsz a megszokott étkezésekhez, visszajön, amit lefogysz. Ja, és nagyon hiányoznak az ízek. Pl. ha folyamatosan shaket reggelizek, ellenállhatatlan vágyat érzek egy kis felvágottra, vagy péksütire, esetleg egy rántottára... stb. amit normál esetben reggeliznék.
12/14 Kerdesemvan válasza:
Én is használom :)
Csak jót tudok mondani rólla.
RÁm nagyon jó hatással van megváltozott az életem tőlle.
5hét alat eddi 8kg fogytam.
Nagyon szépen látszik rajtam,és nagyon fincsi:x
13/14 Kerdesemvan válasza:
2o kgt;)
szerintem ha ügyesen betartod akkor érdemes:)
14/14 anonim válasza:
Na, látom már régi a kérdésed! Fogytál tőle?? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!