Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szóltok, sikerülhet?...

Mit szóltok, sikerülhet? Hozzákezdtem a Herbalife diétájához.

Figyelt kérdés

Shaket iszom reggel és este, és csak 10:00-16:00-ig ehetek, és akkor sem zabálni, normálisan enni. a kettő Shake összesen 440kcal. Ezen a 440kcalon kívül, ehetek 760kcal szilárd/folyékony táplálékot.

Mennyi idő alatt adhatok le így 5 kilót?

176cm

75kiló

2009. jún. 23. 08:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Te el vagy tévedve! 5 kilót akarsz leadni, de neked ezekszerint tökmindegy hogy az az 5 kiló víz vagy zsír vagy izom??? Mert szerintem zsírból kellene leadni, ezzel a "diétával", maximum zsírt és izmot adhatsz le. a mérleg lehet hogy x idő múlva 5 kilóval kevesebbet mutat, de sz*rul fogsz kinézni elhiheted.. Ki kell húzni a kezed a biliből és elkezdeni egy rendes diétát + sportot + aerobot, ha valóban fogyni akarsz
2009. jún. 23. 09:08
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
persze elírtam, maximum vizet és izmot adhatsz le. vizet nem kell magyarázni, izmot pedig azért mert éhezni fog a szervezeted. ha 2-3 óránként nem kap fehérét akkor katabolikus állapotba kerül és elkezdi szépen lassan lebontani az izmokat. Márpedig ha katabolikus állapot van, tehát izmokat bont, akkor 1000% hogy zsírt nem! Ezen gondolkozz el és rakd ki hogy mért rossz ez a "diéta"..
2009. jún. 23. 09:10
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Herbalájfos oldalon találtam egy korrekt cikket a zsírégetésről.

[link]

2009. jún. 23. 09:18
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

Én a Herbalife shaket iszom már 8 hónapja. Csupán jót tudok mondani róla. Lement pár kiló, meg jó néhány centi úgy, hogy csak a reggelit váltottam ki vele. 6-kor megittam, és kb 12-13 óra körül ebédeltem (éhség nélkül). Ebédre könnyebb kaját, tehát nem szalonnát nutellával ettem, vacsira szintén. Nem fogyókúra miatt kezdtem el inni, hanem mert fáradékony voltam, gyakran fájt a fejem, emésztési problémáim voltak. Mindez 1-2 hét után megszűnt, hiszen ez az italpor vitamin, ásványi anyag amit eddig valószínűleg hiányolt a szervezetem. :) Nem ritka, hogy az egész napi munka, az esti edzés után nekiállok másnapra ebédet főzni a férjemnek, mindezt könnyedén. Szóval a lényeg, hogy nekem a reggeli az mindig shake, és azt hiszem ezen már nem változtatok.

Jah, és a legfinomabb a krémes keksz ízű!!! :)

2009. jún. 23. 09:30
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

Nem azért de ti normálisak vagytok?

Kifizettek 12000Ft-ot ezért a fél kiló sz@rért?

Ez nevetséges!

Elég erősen átvágás. Hogy miért?

A szójafehérjét a legolcsóbb előállítani, az a mennyiségű vitamin ami benne van az meg nevetséges. Szóval én 2000Ft-nál többet nem adnék érte.

Inkább vennék tejsavó fehérjét, ami a legjobb biológiai értékkel rendelkezik. Meg vennék multivitamint, és még úgy is olcsóbban jönne ki.

SZóval szé próbálkozás csak sok a marketing bullshit, és csúnyán fel van árazva.

2009. jún. 23. 12:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
1-2. válaszoló! Most ez komoly, hogy ha 2-3 óránként nem eszünk FEHÉRJÉT, akkor elkezd bomlani az izmunk??? Ez a veszély nem csak a nagytestű bodybuildereknél állhat fenn??
2009. jún. 23. 14:17
 7/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem! Minden ember szervezete ugyanúgy működik, nem számít hogy testépítő / átlagember! Ezért van az, hogy napi 6-7 étkezés a célszerű, mind diéta mind tömegelés alatt!

Egyébként énis megnéztem ezt a herbalife dolgot, és valami elképesztő módon parasztvakítás! 12.400 forint 550gramm. Namost ha megnézel egy kur*ajo fehérje izolátumot, 0,7 kiló (700 gramm) kerül 6140 forintba.. És ez a legjobb fehérje, legksiebb kiszerelés, tehát a ledrágább kombináció.. (nyilván nagyobb kiszerelés olcsóbb). Ebben a herbalife dologban ráadásul nemis tejsavó izolátum van, hanem szójafehérje, ennek ára: 1 kiló 4100 forint. De a normális tápkieg gyártók nem is használnak szójafehérjét, mert ez növényi eredetű és az embernek állati eredetű aminosavakra nagyobb szüksége van (illetve ez így nem pontos, mondjuk úgy hogy a szójafehérjében NINCSENEK benne azon fontos aminosavak, amik állati eredetüek (mivel a szója növény..)).

Ráadásul egy normális fehérjében ninscenek iylen sz*R adalékok sem, mint ebben: sűrítő anyagok (5 féle!), fruktóz (nyilván ebből van benne a szénhidrát rész, ami gyümölcscukor mint látható), és még lehetne sorolni.

A lényeg az, hogy ez a herbalife egy bazi nagy parasztvakítás, jobban jártok ha normális tápkiegeket vesztek a pénzeteken!

2009. jún. 23. 15:18
 8/14 anonim válasza:
50%
herbalife egy nagy sz@r, semmi, csalás! én is anyám is csinálta nem jött be. amúgy meg nagyon drága.
2009. jún. 25. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Szia, tény az, hogy nagyon drága!

De! az is tény, hogy én 5 hét alatt 7 kilót fogytam vele!

és az is tény, hogy jóllaktam tőle

ismerőseim 20-30 kilókat fogytak vele!

ez nem reklám! a hitetlenek ne higgyenek!

2009. júl. 1. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
erről az utolsóról egy vicc jut eszembe: csávó megy az autópályán, és hallgatja a rádiót, egyszer csak bemondják: mindenki vigyázzon, mert egy őrült az xy autópályán szembe megy a forgalommal! Erre csávó megszólal: mit egy, az összes!
2009. júl. 1. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!