Mit szóltok, sikerülhet? Hozzákezdtem a Herbalife diétájához.
Shaket iszom reggel és este, és csak 10:00-16:00-ig ehetek, és akkor sem zabálni, normálisan enni. a kettő Shake összesen 440kcal. Ezen a 440kcalon kívül, ehetek 760kcal szilárd/folyékony táplálékot.
Mennyi idő alatt adhatok le így 5 kilót?
176cm
75kiló
Herbalájfos oldalon találtam egy korrekt cikket a zsírégetésről.
Én a Herbalife shaket iszom már 8 hónapja. Csupán jót tudok mondani róla. Lement pár kiló, meg jó néhány centi úgy, hogy csak a reggelit váltottam ki vele. 6-kor megittam, és kb 12-13 óra körül ebédeltem (éhség nélkül). Ebédre könnyebb kaját, tehát nem szalonnát nutellával ettem, vacsira szintén. Nem fogyókúra miatt kezdtem el inni, hanem mert fáradékony voltam, gyakran fájt a fejem, emésztési problémáim voltak. Mindez 1-2 hét után megszűnt, hiszen ez az italpor vitamin, ásványi anyag amit eddig valószínűleg hiányolt a szervezetem. :) Nem ritka, hogy az egész napi munka, az esti edzés után nekiállok másnapra ebédet főzni a férjemnek, mindezt könnyedén. Szóval a lényeg, hogy nekem a reggeli az mindig shake, és azt hiszem ezen már nem változtatok.
Jah, és a legfinomabb a krémes keksz ízű!!! :)
Nem azért de ti normálisak vagytok?
Kifizettek 12000Ft-ot ezért a fél kiló sz@rért?
Ez nevetséges!
Elég erősen átvágás. Hogy miért?
A szójafehérjét a legolcsóbb előállítani, az a mennyiségű vitamin ami benne van az meg nevetséges. Szóval én 2000Ft-nál többet nem adnék érte.
Inkább vennék tejsavó fehérjét, ami a legjobb biológiai értékkel rendelkezik. Meg vennék multivitamint, és még úgy is olcsóbban jönne ki.
SZóval szé próbálkozás csak sok a marketing bullshit, és csúnyán fel van árazva.
Nem! Minden ember szervezete ugyanúgy működik, nem számít hogy testépítő / átlagember! Ezért van az, hogy napi 6-7 étkezés a célszerű, mind diéta mind tömegelés alatt!
Egyébként énis megnéztem ezt a herbalife dolgot, és valami elképesztő módon parasztvakítás! 12.400 forint 550gramm. Namost ha megnézel egy kur*ajo fehérje izolátumot, 0,7 kiló (700 gramm) kerül 6140 forintba.. És ez a legjobb fehérje, legksiebb kiszerelés, tehát a ledrágább kombináció.. (nyilván nagyobb kiszerelés olcsóbb). Ebben a herbalife dologban ráadásul nemis tejsavó izolátum van, hanem szójafehérje, ennek ára: 1 kiló 4100 forint. De a normális tápkieg gyártók nem is használnak szójafehérjét, mert ez növényi eredetű és az embernek állati eredetű aminosavakra nagyobb szüksége van (illetve ez így nem pontos, mondjuk úgy hogy a szójafehérjében NINCSENEK benne azon fontos aminosavak, amik állati eredetüek (mivel a szója növény..)).
Ráadásul egy normális fehérjében ninscenek iylen sz*R adalékok sem, mint ebben: sűrítő anyagok (5 féle!), fruktóz (nyilván ebből van benne a szénhidrát rész, ami gyümölcscukor mint látható), és még lehetne sorolni.
A lényeg az, hogy ez a herbalife egy bazi nagy parasztvakítás, jobban jártok ha normális tápkiegeket vesztek a pénzeteken!
Szia, tény az, hogy nagyon drága!
De! az is tény, hogy én 5 hét alatt 7 kilót fogytam vele!
és az is tény, hogy jóllaktam tőle
ismerőseim 20-30 kilókat fogytak vele!
ez nem reklám! a hitetlenek ne higgyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!