Meghízott a barátnőm, szerintetek hogyan segíthetnék neki?
Mikor összejöttünk, 57 kiló volt (165 cm), azóta eltelt másfél évben szépen lassan meghízott. Kicsit az én hibám is, mert mindig bíztattam, hogy nekem jobban tetszik, hogy hízott, és lebeszéltem a fogyózásról.
Viszont egy idő után elkezdte titkolni, hogy hány kiló. A napokban elszólta, hogy most 76 körül. Én ezen nagyon megijedtem, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen sok. Kinézetre szerintem nem látszik, rajta, nekem nagyon tetszik így, jól áll neki. Viszont ha tényleg 76, az már nem egészséges súly, mindenképp fogyózni kellene. Szerintetek lehetséges vagy csak túlzott?
itt egy kép:
Simán lehet 76. Én is 78ról kezdtem és ilyesmi voltam akkor.
Ez a baj a pasikkal, bíztattotk meg etettek, aztán bepánikoltok, mikor meghízunk.
Nem ő a barátnőd?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__29..
Csak azért mert a paraméterek hasonlók...
amúgy a képen levő lány nem néz ki 76 kilónak, de duci.
Szerintem ne hagyd hogy hízzon, ez neki sem lesz jó.
Menjetek együtt futni, mindkettőtöknek egészséges.
Abszolút lehetséges! Én ugyanígy nézek ki, és 21 kilót híztam.
Szerintem vedd át az irányítást a konyhában, ha együtt éltek, főzz te, kis adagokat, nem hízlaló ételeket.
Ha pedig külön laktok, akkor mondogasd neki, hogy milyen egészségtelen kövérnek lenni, a kövérség hivatalosan is betegség, és szervezz mindig kirándulásokat, ahol sokat kell felfelé gyalogolni.
Szia!
Szerintem ő maga is érzi, hogy felment rá egy kis felesleg, ha erre még fel is hívod a figyelmét, az igencsak rosszul eshet neki.
Szerintem ha közös programot csináltok, próbáljatok minél többet mozogni pl menjetek el egy nagy biciklitúrára vagy ilyesmi.
Ha pedig esetleg közösen kajáltok, figyelj arra, hogy egészségesen egyetek pl ne vidd el fagyizni, giroszozni, hamburgerezni, kínaizni vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!