A futás és a biciklizés éget zsírt hasról is? Ha igen akkor gondolom 20perc után kezdi el ugye? És mennyi idő kb, mig ez meglátszik? Nincs már olyan nagy feleslegem, egy 4-5kg kb.
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 19:01
1/11 anonim válasza:
Olyan nincs hogy csak egy testrészedről fogysz! Ha fogysz, akkor egész testedről fogysz.
2/11 A kérdező kommentje:
azt tudom, nem is úgy gondoltam, hanem hogy nem csak a lábamról fogyaszt vagy izmosít hanem égeti mindenhonnan-e a zsírt, de lényegében megkaptam a választ kösz.
2009. jún. 22. 19:15
3/11 anonim válasza:
persze ezt az állapotot eléred ha legalább 40 percet csinálod mindenhonnan éget, ha célzottan valahonnan jobban akarsz akkor marad a hasizom és a kardio edzés, 4-5 kg az legalább olyan 3-4 hét vagy még több mert ezt már nehéz leadni, kitartás 28/F
4/11 A kérdező kommentje:
kössz. mondjuk nem is a kilók a gondok, hanem az, hogy "van" hasam, tehát van rajta még zsír amit látni, ezt szeretném leadni hogy lapos legyen a hasam.
2009. jún. 22. 19:49
5/11 A kérdező kommentje:
ezt pedig gondolom már nem olyan szigorú diétával és mozgással a nyár végére sikerülhet leadni, nem? 48kg vagyok most és 158cm de 44kg körül lenne szerintem az, ami normális, futok meg stb. kösz a válaszokat
2009. jún. 22. 20:11
6/11 anonim válasza:
a futás igen a hasra is és a bicigli igen 20 p . 1 hónap után bizti észre veszed
7/11 anonim válasza:
nyáron amugy is fogy az ember télen meg nöl a zsír réteg mint az állatoknál :)én mindig agusztusra tetszek magamnak,
8/11 A kérdező kommentje:
kössz. akkor azt mondjátok hogy július végére kb. már lehet lapos hasam? az nagyon jó volna, nem olyan vészes a zsírréteg már majd lehet csinálok képet :P
2009. jún. 22. 21:04
9/11 anonim válasza:
Mi vagy te öcsém rozsomák vagy barnamedve hogy tavaszra lefogysz, őszre meg behízol aztán téli álmot alszol?
10/11 anonim válasza:
Figyelj..én cska napi fél órát futottam. Mindenki mondja, kell min. 40 perc ( sok helyen olvastam ezt), de én csal fél órát futottam, és ez is használt. A csípőm, hasam, lábam.. mindenem szebb lett. És étrenden nem változtattam,csak annyit, hogy este nem zabáltam tele magam.. csak kicsit ettem..
Ha futsz, jó lesz meglátód.. de kell egy hónap max, míg látsz eredményt. Mellette azért heti 3x csinálhatsz hasizomgyakorlatot, 20 percig kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!