Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet hasról fogyni?...

Hogy lehet hasról fogyni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Nos. Egyszer azt mondják, nem lehet lokálisan fogyni.

Másrészt azt, hogy a felülésekkel csak az izom erősödik, de a felette lévő zsír nem tűnik el.

Én már könnyebb vagyok, mint valaha. Combról pl 4 cm ment le. Állandóan csinálom a felüléseket, de a fogyókúrát abba kell hagynom, mert már az izmaimat bontja. Meg persze a mellemet.

De akkor mégis mi a megoldás? Hogy tudom eltűntetni a terhesség alatt hasamon maradt hájat? Másfél éve szültem.

2009. jún. 22. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Biztos értelmes fogyókúrva volt, ha sikerült izmot bontani... Nefeledd fogyókúrában minimum 2g fehérje kell kilónként...
2009. jún. 22. 19:08
 2/2 Krisz85 ***** válasza:
100%

Sajnos nem fogod tudni elkerülni hogy ne a melledből fogyj, az is zsír, függetlenül az ösztrogén szintedtől. Ez a mellbe hízásért felelős elsősorban, azon túl persze hogy nemi hormon.

A felülés önmagában nem hoz látható kockákat a hasadon, megerősíti a hasad, de ha nincs diéta akkor kitolja az előtte lévő zsírt, tehát vastagodik a hasfal, csak feleslegesen. Nomálisan kell diétázni, magas fehérjével, ahgogy előttem írták, a táplálkozásodban van a hiba, ha az izmodat bontja a diétád.

Ha felülésezel, megfelelő diéta és edzésterv hiányában kb. annyit ér, mint fogpiszkálóval hajtani egy léghajót.

2009. jún. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!