Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 napig írja. De ha én egy...

5 napig írja. De ha én egy hónapig csinálom?

Figyelt kérdés

Milyen hatást érek el? Jót vagy rosszat? Mozgok mellette..

[link]

2012. ápr. 28. 12:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtettem írni. Ezek a méreteim:

Magasság: 170 cm

Súly: 59-60 kg

Mell: 82 cm

Derék: 78 cm

Csípő: 103 cm

2012. ápr. 29. 15:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem kommentálom a kallória-őrületedet!

A kérdezőnek csak annyit, hogy a mozgást sem kell túlzásba vinni. A reggeli futás és a buszozás helyetti biciklizés szerintem elég, de ha extra erőnlétet akarsz, akkor nyugodtan keress fel egy konditermet. A legjobb, ha egy edzővel beszélsz és kikéred a tanácsát, ne csak úgy magadtól nyomasd a kilókat. Azzal többet ártasz, mint használsz, bizd a szakemberre.

Amúgy szerintem ebédre nyugodtan befigyelhet husi is, mondjuk pulyka, vagy csirkemell, vagy halacska, bár sokak szerint az nem hús. Én egyáltalán nem eszem halat, pedig kéne, de egyszerűen nem birom elviselni a szagát. De ez én vagyok, ha neked nincsenek ilyen averzióid, akkor hajrá! De semmi képpen ne ess a ló túloldalára, és ha mondjuk nem kedveled annyira a húst, akkor is, min. egy héten egyszer iktass be a menübe valami ilyet, mert az okosok, mint pl az előttem szóló, lehet, hogy azt mondják, hogy azok a fehérjék, amik a húsban vannak pótolhatók más alapanyagokból, azért az orvosok csak jobban tudják, hogy a húsban lévő protein nagyon fontos! Ezen kivül ne feledd, hogy olyan diétát alakits ki, amit hosszú távon is el tudsz magadnak képzelni, mert ha csak egy hónapig nyomod, akkor a leszaladt kilók villámgyorsan visszajönnek és hozzák a haverokat is. Sok sikert és irj majd egy év múlva, hogy hogyan sikerült! :)

2012. ápr. 29. 15:37
 13/16 Smartguy86 ***** válasza:

Médea13: te jobb, ha csöndben maradsz, már bocs. Ekkora marhaságokat... ennyi erővel tartsa be a cikket, az is kb akkora baromság, amiket te hánytál ide.

Kérdező:

Ezt a diétát felejtsd el. A zabkása tényleg jó, de a többi... Eleve diéta, amiben a kávé mint étkezés szerepel... hát ne haragudj, de aki ezt írta, az vagy egy duckójuckó vagy egy begyöpösödött vénasszony.

Ajánlom figyelmedbe ezt:

[link]

2012. máj. 1. 18:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem értem miért marhaság az, hogy ne egyen szénhidrátot, egyen feleannyit, mint amit meg bírna enni, és az is legyen inkább hús, zöldség, gyümölcs, és sportoljon annyit, amennyi egészséges? Az sokkal értelmesebb, ha magokon él, meg fogyasztó teán és halálra kínozza magát a túlzott testmozgással? Én csak segíteni akarok, és nekem sikerült így lefogynom nyolcvan kilóról 58-ra, lehet hogy nem egy hónap alatt, de egy éven belül igen, és ha ez nem eredmény, akkor nem tudom mi az. A terhességem után is így fogok fogyózni, és mire a gyerek egy éves lesz, addigra újra olyan nádszál leszek, mint amilyen a terhesség előtt voltam, mások meg éljenek csak korpán meg kölesen mint a tyúkok. Azt kívánom, hogy a kérdező saját belátása szerint és a saját egészsége érdekében válasszon egy olyan módszert, ami minden szempontból megfelel neki és sikerélménye van. Nem kell feltétlenül rám hallgatni, de remélem, hogy nem lesz testképzavaros, mert van egy pár ilyen barátnőm és a szívem szakad meg értük, mert kb kétszer kell rájuk nézni, hogy egyszer észrevegye őket az ember, olyan soványak, de ők továbbra is fogyni akarnak a semmiből! Nulla zsírból meg hát nehezen. Max ha levágják a karjukat...

Csak úgy mellesleg megjegyezném, hogy a 170 centihez a 60 kg BMI-je 20,76 ami éppen az ideálisba esik, nem is kéne fogyóznia a kérdezőnek. Legalább is a számok szerint. Az alkati kérdés meg más téma, ha minden áron fogyni akar, akkor talán max 5 kilót, és akkor gond egy szál se. Sok sikert hozzá!

2012. máj. 2. 05:32
 15/16 Smartguy86 ***** válasza:

Ez a saccperkbra egyen kevesebbet, ez pont olyan,mint a kalóriaszámolás. Szóval nem értem mi a különbség. Azt sem értem, hogy miért baj az, ha valaki heti többször is akar sportolni? Az egészségtelen határ nem itt van, hanem ott, amikor stimulánsokat, szteroidokat fogyaszt valaki a sportért - de ez nem a hétköznapi kategória.

A ch-mentes étrend (ketogén diéta) hétköznapi ember számára teljesen felesleges és megterhelő. Azt fitness bajnokok használják, hogy lenyomják az utolsó csepp zsírt és vizet a testükről, hogy jól látszanak az izomrostok. De egy átlagember számára, aki mellesleg lehet, hoyg szellemi munkát végez, annál erőtlenséghez és álmatagsághoz vezet, ha ilyen szinten megvonja magától a CH-t. Nem beszélve arról, hogy a CH megvonás lelassítja az anyagcserét is.

2012. máj. 2. 07:04
 16/16 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy BMI szerint pont ideális vagyok, de szerintem meg nem...

Mivel nem normálisan oszlik el rajtam a súly.. és vastag a csípőm, a lábam, az arcom is kerekebb, mint 50 kilósan volt. Akkor szép voltam, jó alakom volt, bár a csípőm akkor is vastagabb volt, de jó volt... Szóval nem számok, hanem kinézet alapján határozom el, hogy fogyni akarok.

2012. máj. 2. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!