5 napig írja. De ha én egy hónapig csinálom?
Hogy érted? Akkor ezt nem kellene követnem? Ajánlanál nekem valami igazán jót? Zabkásáról olvastam sokat.. hogy az segít.
10 kg-t szeretnék leadni.. 2-3 hónap alatt ez lehetséges?
Persze! Igen, a zabkásánál kiválóbb reggeli nincs. A reggelit ha tehetném most kihúznám vastag betűkkel:D
Ugyanis tudod, hogy reggel kell szénhidrátot enni, akkor kapunk energiát egész napra. Tehát a zabkását csak reggelire edd! Például:
Reggeli: 30 gramm zabpehelyből készült vízzel főzött zabkása, édesítővel, összekeverve reszelt almával, rá fahéjjal. Vagy egy kis teáskanál fekete zsírszegény kakaóport is tehetsz bele, nem lesz tőle semmi baj.:]
Tízórai:gyümölcs, zöldség. Ilyenkor még egy banán is belefér. És ehetsz mellé natúr joghurtot, kefirt.
Ebéd: csirkemell, pulykamell, párolt zöldséggel, barna rizzsel.
Uzsonna: zöldség, gyümölcs, natúr joghurt.
vacsora: túró, esetleg ha van rá lehetőséged, akkor roston sült csirkemell, olaj és mindenféle egyéb nélkül, csak fűszerezd! mellé zöldség.
A lényeg, hogy számold a kalóriákat, és az 1500-at ne lépd túl.
[link] Regisztrálj erre az oldalra, ami majd kiszámolja neked, sőt, még a fehérjét és a szénhidrát bevitelt is.
Ne feledd, hiába eszel egészségesen, ha túl léped a kalória deficitet és többet eszel mint amennyit elhasználsz!
Minimum 110-120 gramm fehérjét egyél mindennap.
És végül: [link]
Kövesd a receptjeit, az étrendjét, csupa jókat ír:)
Ja, tök hülyeség számolni a kalóriákat, főleg, hogy sokan nem értik hogy miért nem fogynak, amikor egészségeseket esznek.
Hát mert túl lépik a kalória deficitet és többet esznek mint amennyit elhasználnak. Jé!
"hanem mondjuk nem vacsorázol"
Hát igen, ez is egy ku*rva jó tanács, főleg, hogy akkor kéne fehérjét enni, hogy éjszaka beépülhessen az izmokba.
Jé!
Szóval akkor. Zabkása reggelire. Oké. Tízóraira valamilyen gyümölcs/zöldség. Ebédre csirkemell zöldséggel és barna rizzsel. Uzsonna ismét zöldség/gyümölcs és mondjuk kefír. Vacsorára túró (gondolom egy natúr joghurt, kefír, is megteszi a túró helyett)
Ebédre ehetek simán párolt zöldségeket rizzsel? Zabkása helyett a müzli milyen? Olyat vettem, amibe csak magok és mazsola van, az összetevőknél nem ír cukrot vagy bármi édesítőszert.
Mozgásban mit tudnátok tanácsolni?
Arra gondoltam, hogy minden reggel elmegyek futni/kocogni. És heti 2x járok konditerembe (bicikli és nem tudom a nevét, de hason kell feküdni és lábbal emelgetni a súlyt) ezenkívül busz helyett biciklivel közlekedek a városba és még valami fittnes tornára is gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!