Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 cm és 60 kg vagyok.1...

172 cm és 60 kg vagyok.1 hónap alatt hozzávetőleg mennyit fogyhatnék, ami meg is látszana rajtam?

Figyelt kérdés

Heti 3x, 4x mennék edzeni (futás, biciklizés), plusz emellett diétáznék. Reggelire ennék fehérjét, ebédre salátát, vacsorára zöldséget. (Napközben egy-két gyümölcs.) Ezzel kb mennyit lehetne fogyni? Tudom, hogy nem lehet megmondani pontosan, nem is ezt várom, csak szeretném tudni, mennyi eredménye lenne ennek?

(A legtöbb felesleg a combomon és a fenekemen van) Tudom, hogy az okos internet meg minden szerint megfelelő a súlyom, és nem kellene fogynom, de nem minden ez a 172/60. Nem látjátok a nagy fenekem, meg a combom, amiből le szeretnék adni... A hasammal nem lenne probléma, mert az hamar lemegy, ha diétázok, de a fenekem és a combom kész rémálom!! :(

2009. jún. 22. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!! Szerintem is ideális a súlyod, de tudom, nem ezt akarod hallani. Szerintem ne diétázz, mert ugye, nem izmot akarsz veszteni??!! Nekem is majdnem igy volt, mint neked, csak nekem a hasamról nem akart eltűnni a felesleg. Diétáztam, mindenhonnan lement, csak éppen a hasamról nem. Ekkor kezdtem el felüléseket csinálni, kocogni stb. És rendesen étkezni. Mostmár lapos hasam van, és nem is diétázok ,egyáltalán nem, csak tornázok. Úgyhogy azt ajánlom, hogy ne diétázz, hanem sportolj intenzíven, találsz neten ilyen lábemelgetős gyakorlatokat, azok nagyon jól megformázzák a feneked és a combod. Sok sikert!!!!!!:)

15/L

2009. jún. 22. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális diétát tartasz( vagyis nem koplalsz ,hanem tényleg csak diétázol) és rendesen mozogsz mellé, szerintem simán 5 kiló is lemehet az 1 hónap alatt. Amúgy még ebéde is mehet a fehérje, és reggel a szénhidrát, mert telejsen ki fogsz merülni, ha nem viszel be szénhidrátot, abból nyerjük az energiát a mozgáshoz és a szellemi munkához is.

sajna kifejezetten egy testrészből fogyni nem lehet.

Amúgy nem lehet, hogy csak te látod magad kövérnek pedig nem vagy az? Mert a teljesen normális súly a te magasságodhoz 62kg lenne...amúgy az anorexiások még csontsoványan is kövérnek látják magukat. ezen érdemes lenne elgondolkodni...

2009. jún. 22. 15:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem, hidd el, hogy van feleslegem. Megyek és érzem ahogy mozog a fenekem:S Borzasztó látvány lehet... A combom is elég nagy (jó, nem mondom, hogy hatalmas, de elég vastag :S) Ezekből szeretnék jobban fogyni...
2009. jún. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!