Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160cm és 39-40kg? Csak én...

160cm és 39-40kg? Csak én gondolom, hogy kevés?

Figyelt kérdés

Szerintem elég sovány lettem az utóbbi időben.

Így van?

Vagy szerinted csak rosszul látom magam és csinos lehetek?

18/L

2012. ápr. 24. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Minimum 6-7 kiló, de inkább 10 kell rád!

Én 168/47 vagyok, és kórosan sovány. Te is bőven a 18 BMI alatt jársz.

2012. ápr. 24. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez elég kevés. Mindig inkább sovány voltál, vagy mostanában lettél nagyon ilyen? Gyermekkorodban nem vizsgálták a pajzsmirigyed?

Gondolom annyit eszel, mint egy madár... próbálj többet enni (vagy kicsit gyorsabban), és amikor jön a telítettségérzés, akkor még egyel egy keveset. A gyomrod így kitágul és többet tudsz enni.

"Hízókúrát" nem javasolnék, annak nincs értelme, hogy cukorzott zsíroskenyéren élj és cukorsziruppal öblítsd le a habos süteményt, ettől nem hízni lehet, hanem cukorbetegséget szerezni.

Normál táplálkozás, de egy picit nagyobb adagokban.

2012. ápr. 24. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is 169cm vagyok és 47kg. Soványnak mondanak, tehát Te is az lehetsz. Próbálj meg rendszeresen enni és mozogni, hogy izmot is szedj fel.
2012. ápr. 24. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
36%
Attól függ. Van, aki ezzel normálisan néz ki, más meg vékonynak tűnik, de nem hinném, hogy sovány lennél.
2012. ápr. 24. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!