Vizsgaidoszakban fogyni? Hogy csinaljam?
Szeretnek nyarra jo alakot, legalabb 10 kg-ot lefogyni. Egyenlore minden nap delutan 5-ig vannak oraim. Mar most vannak vizsgak, igy annyit tudok csinalni, hogy gyorsan osszedobok valami kajat es azt masnap 5 perc alatt befalom es rohanok is tovabb. 5 utan pedig keszulok a kovetkezo vizsgakra.
Naponta fel orat tudnak tornazni. Az eleg lenne?
170 cm 67kg vagyok.
Tehat azzal vagyok gondban, hogy
- nincs penzem norbi-s kajat venni
- magamra kell foznom legalabb 3 napra elore, de mi nem hizlal?
- kell energia a tanulashoz, ha ehes vagyok, csak a kajan jar az agyam.
- nincs naponta fel oranal tobb idom mozogni.
már napi fél óra is több a semminél,plusz vizsgaidőszakban a tanulás is sok energiát von el és ha márcsak fele annyit eszel,mint eddig simán lefogysz 10 kilót különös erőfeszítés nélkül is,sőt.
a norbis kaják hülyesésgek,mindent lehet enni csak mértékkel.
a cukros löttyöket ,nasikat lehetőleg kerüld max.egy szelet csoki a vizsga előtt nem egy tábla vagy ilyesmi.
pl. kinder csokiban egy szeletben 70 kcal van,az nem olyan sok mint pl egy sportszelet.
csoki helyett még jó a müzliszelet is pl. cerbona,abból van cukormentes is.
én tavaly nyáron úgy fogytam 8 kilót ,hogy nem ettem édességet és ha tehettem akkor nem szálltam villamosra,hanem inkább gyalogoltam.(1-2 megálló).
de arra vigyázz,hogy ne menjen a vizsga kárára a fogyókúrád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!