Ilyen étkezés mellett fogyhatok?
Figyelt kérdés
A tegnap pl. Reggeli: narancslé, 2kissebb szelet sonka, 1szelet barna kenyér ès egy uborka, meg 1kàvé. Ebéd: (egy kicsit bûnöztem, de remélem le edzettem) tészta gombàs szòsszal, meg salàta. Vacsora: 1szelet barna kenyér, tejfölös (alacsony zsír tartalmu) uborka, meg 1 narancs.
Ma Reggeli: saláta (uborka, paprika, borsò, 1tojás, 1kk majonéz), 1fèl szelet kenyér, kàvé, zöld tea. Ebéd: pàrolt zöldség, egy fèl szelet kenyér, 1narancs.
Még nem tudom mi lesz a vacsora. De eddig ez igy jó? Nem akarok sokat fogyni max 2-3kg, csak szeretném ha izmosabb lenne a hasam, most arra gyurok. Lesz eredmény szerintetek?
2012. ápr. 21. 14:10
1/4 anonim válasza:
lesz eredmény,de ezt,hogy bűnözésnek nevezed az evést,fejezd be.az evés nem bűnözés,nem egy egész tortát ettél meg...
2/4 anonim válasza:
Húsféléket nem is szoktál enni? Párolt zöldség kenyérrel nem tűnik rendes ebédnek.
3/4 anonim válasza:
ennyi (gyakorlatilag 0) fehérjebevitel mellett ne vágyj izmos hasra...
4/4 A kérdező kommentje:
Holnap eszek hust, a mult hèten minden nap ettem, màr undorom van tôle, ezèrt hanyagoltam 1kicsit.
2012. ápr. 21. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!