Nagyon vékony vagyok, 163 cm és 45 kg, pedig egész nap eszek, meg tudok enni 5-10 perc alatt egy hatalmas pizzát, majd rá édességet és semmi. Sportolni sem nagyon sportolok, nem értem...
valószínűleg az önismeret és az étkezési ismeretek hiánya miatt van,nem szándékosan.
lehet,hogy heti egyszer-2x sokat eszel,de ennyitől nem fog változni semmi,ha a többin meg nem.
minden nap be kell vinni a többlet kalóriabevitelt,előírásosan,időre 3 óránként.
és persze edzeni,hogy a feljövő tömeg izom=forma legyen,ne zsír.
meg persze nem édességből,üres kalóriákból áll az ilyen táplálkozás.
2012. ápr. 20. 00:28
2/14 opeles válasza:
Nem hazudik! Te ezt miből gondolod?
Én is iszonyat kalóriamennyiséget megeszem 1 nap, de nem marad meg rajtam 1 deka sem. Többet eszem 1 nap, mint a 2 kollégám, de 2 óránként éhes vagyok. Ha nem kajálok, nem tudok koncentrálni rendesen.
Ilyen vagy barátom, valószínű nem fogsz elzsírosodásban meghalni.( mint az előző hozzászóló)
2012. ápr. 20. 08:02
3/14 anonim válasza:
Második, nem védeni akarom az elsőt, mert nincs igaza, de miből gondolod, hogy ő elzsírosodásban fog szenvedni? Istenkém, ez olyan kicsinyes...
2012. ápr. 20. 08:08
4/14 anonim válasza:
Második válaszoló, akkor Ti a kérdezővel szerencsés alkatúak vagytok és nem mellesleg semmi keresni valótok a fogyókúra kategóriában. Ez az egészségügyi kategóriába való, nem kellene a sok fogyókúrázót cukkolni. Épp eléggé megszenvedünk/szenvedtünk a súlyunk leadásával. Elhiszem, hogy van akinek ez is gond, sajnálom, de lássátok be, hogy nem ide való.
És nem, én sem zsírosodásban fogok meghalni.
2012. ápr. 20. 09:02
5/14 anonim válasza:
Menj el hormonvizsgálatra, nézess pajzsmirigyet, méress vércukorszintet. Ha minden negatív, akkor meg örülj, de ne légy biztos benne, hogy 30-40-50 évesen is vékony maradsz.
2012. ápr. 20. 09:49
6/14 anonim válasza:
Amúgy meg nem értem a vitát, ha valaki "bármennyit eszik", 2 óránként éhes, mégsem hízik, az NEM érdem, hanem valószínűleg valamilyen rejtett betegség következménye. Nem irigylendő helyzet, de nem is dicsekvésre alkalmas dolog. Ugyanúgy, ahogy az elhízás sem.
2012. ápr. 20. 09:59
7/14 anonim válasza:
Ráadásul a túlzott szénhidrát- és zsírzabálás (=egészségtelen étkezés), valamint a mozgásszegény életmód a soványaknál is pontosan ugyanazokat a betegségeket okozza, mint a kövéreknél, csak nem 2-10, hanem 15-20-30 éven belül. Úgyhogy arra sem kell annyira büszkének lenni, hogy nem kell sportolniuk. Nem azért mozog az ember, hogy ne legyen kövér (abban csak segít a mozgás), hanem azért, hogy ne legyen beteg. Ezt jó, ha tudjátok.
2012. ápr. 20. 10:02
8/14 Dettina23 válasza:
Amennyiben tényleg olyan fajta vagy h rettentosokat eszel és nem hizol..... Akkor aztmondom hogy használd ki.... Mert te meg a Jobbik véglet vagy, gondolj azokra akik még nemehetnek annyit ammenyit szeretnének mert gyorsan híznak
2014. aug. 15. 23:11
9/14 anonim válasza:
Inkább örülj ennek,annyit ehetsz amennyit akarsz:) képzeld el azt aki imad enni es sokat is eszik... És meglátszik egybol rajta,legtobben a tulsulyal kuzkodnek,nem tudnak sehogy lefogyni h vekonyak lehessenek. Én is ilyen vagyok jo vekony pedig annyit eszek de megsem latszik rajtam. De tenyleg orulj neki hogy te inkabb ilyen vagy:)
2017. ápr. 23. 09:56
10/14 Veronika29 válasza:
Ilyen baromságot se hallottam még, hogy örülj neki, hogy vékony vagy. 20 éves lány vagyok 157 centi és 40 kiló, jóval az átlagos testsúly alatt és nem örülök annak, hogy vékony vagyok. Lehet, hogy annyit eszik amennyit akar, de nem olyan kellemes érzés az ha valaki túlzottan vékony. Mellesleg mindenhol azt írják, hogy lefogyni könnyebb mint hízni. Sajnos én sem tudok hízni és elég önbizalom romboló -mind férfinak, mind nőnek- az, ha annyira vékony, hogy kilátszik a bordája és lapos mint egy deszka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!