Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek Kate Winslet a...

Szerintetek Kate Winslet a Titanicban hány cm és hány kg körül van, szerintetek dundi?

Figyelt kérdés

Lehet nem a legjobb kategória a kérdésre csak nagyon érdekelne mert szerintem amikor leveszi a ruhái hát meg kell hagyni nagyon gyönyörű és csodás az alakja de viszont nem vékony sőt.Mi a véleményetek ő a dundi kategóriába tartozik.

http://www.youtube.com/watch?v=WsTTHOtYUCU&feature=related

2012. ápr. 19. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Hát fogalmam sincs, hogy hány centi és hány kiló, de én dundinak nem mondanám, sőt. Szerintem gyönyörű nőies, pont ideális :) kicsit kerekded, de pont ettől szép. Egyáltalán nem szexi, ha valakinek zörögnek a csontjai :)
2012. ápr. 19. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem dundi. Pont, hogy ő a normál, egészséges kategória.

Gyönyörű.

2012. ápr. 19. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

169 cm

kilót nem tudok mondani

2012. ápr. 19. 17:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Am már megnéztem 168cm és 60 kg.De azért még jöhetnek a vélemények a dundira és a gyönyörűségre.Mert érdekel kinek egyezik a véleménye az enyémmel.Férfiak válaszát is várom :)
2012. ápr. 19. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kate Winslet 168 cm. Szerintem a Titanic forgatása idején kb. 60 kg lehetett. És gyönyörűen nézett ki! :)
2012. ápr. 19. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az IMDB szerint 169 centi

Amúgy tényleg nagyon jól nézett ki a Titanic-ban. Főleg mikor a Jack festette :)

2012. ápr. 19. 19:20
 7/8 anonim válasza:
100%
Gyönyörűszép arcra és alkatra is. Viszont nem gondoltam volna, hogy 60 kg... Inkább 55nek tippeltem volna, vagy kevesebb
2012. ápr. 20. 19:55
 8/8 anonim válasza:
100%

A legjobb nő a filmvásznon! Szép kedves arc, nőies test.

Tud színészkedni is. Mi kell még?

A lehető legjobb választás volt a filmbe. Jól hozza a 20. sz. eleji női ideált a filmben, akkoriban még nem rezgett a nők csontja. Bele se merek gondolni mi lett volna ha mégis Claire Danes kapta volna a szerepet.

2012. ápr. 25. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!