Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi az ideális testsúly?

Mennyi az ideális testsúly?

Figyelt kérdés
Szervusztok!18 éves leszek, 44-45 kg kb,154-'55 centi.Mennyi az ideális kilogrmmom?Jo vagyok igy?Látszik minden formám,azt mondják szuloi az alakom inkább büszkének kéne rá lennem de én csak azért kérdezem mert ez igy jo?Rendben vagyok?Köszönöm
2007. aug. 9. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj: éppen ideális a testsúlyod! Sőt, még az sem baj, ha felcsúszik még rád 1-2 kiló!
2007. aug. 9. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi a különbség az ideális és a normál között, nem tudom, de az egyik orvosom azt mondta, hogy a testmagasság-100= tekinthető normál súlynak, ez mindenképpen jó mérce.
2007. aug. 10. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Előző válaszolót kiegészítve:

A férfiaknál a normál testsúly:

testmagasság-100

Míg a nőknél:

testmagasság-110

Az más, hogy a BMI indexben más számít normálisnak (én is annak számítok 165 cm, 62 kg, még is ott vannak a zsírpárnák a hasamon, stb :D)

Nekem teljesen beválik a tm-110, régen 55 kg voltam ehhez a magassághoz, az potn jó volt, igaz volt egy pici pocim úgyis (bármilyen meglepő), de nekem nagyon megfelelt - egyszer majdcsak visszafogyok, de ez más téma :)

Szóval a súlyod és magasságod teljesen megfelelő. 1-2 plussztól nem lesz semmi bajod, de fogynod nem kell semmiképp.

2007. szept. 6. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

a BMI index számítás szerint te a sovány kategóriába esel, tehát egész nyugodtam felszedhetsz még jópár kilót :P

[link]

itt kiszámolhatod te is, hogy mennyi az ideális

2008. febr. 10. 11:37
 5/5 anonim válasza:
A Nutrilite életmód programban találtam egy jó kiszámolási módszert, melyben kiszámoltam: 155 cm és 46 kilóval a 19-es fokozatot értem el, ami a teljesen jó testsúly skálájába tartozik, 17 alatt túl vékony vagy.
2008. dec. 5. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!