Mennyi az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
Szervusztok!18 éves leszek, 44-45 kg kb,154-'55 centi.Mennyi az ideális kilogrmmom?Jo vagyok igy?Látszik minden formám,azt mondják szuloi az alakom inkább büszkének kéne rá lennem de én csak azért kérdezem mert ez igy jo?Rendben vagyok?Köszönöm2007. aug. 9. 11:30
1/5 anonim válasza:
Ne félj: éppen ideális a testsúlyod! Sőt, még az sem baj, ha felcsúszik még rád 1-2 kiló!
2/5 anonim válasza:
Hogy mi a különbség az ideális és a normál között, nem tudom, de az egyik orvosom azt mondta, hogy a testmagasság-100= tekinthető normál súlynak, ez mindenképpen jó mérce.
3/5 anonim válasza:
Előző válaszolót kiegészítve:
A férfiaknál a normál testsúly:
testmagasság-100
Míg a nőknél:
testmagasság-110
Az más, hogy a BMI indexben más számít normálisnak (én is annak számítok 165 cm, 62 kg, még is ott vannak a zsírpárnák a hasamon, stb :D)
Nekem teljesen beválik a tm-110, régen 55 kg voltam ehhez a magassághoz, az potn jó volt, igaz volt egy pici pocim úgyis (bármilyen meglepő), de nekem nagyon megfelelt - egyszer majdcsak visszafogyok, de ez más téma :)
Szóval a súlyod és magasságod teljesen megfelelő. 1-2 plussztól nem lesz semmi bajod, de fogynod nem kell semmiképp.
4/5 anonim válasza:
a BMI index számítás szerint te a sovány kategóriába esel, tehát egész nyugodtam felszedhetsz még jópár kilót :P
itt kiszámolhatod te is, hogy mennyi az ideális
5/5 anonim válasza:
A Nutrilite életmód programban találtam egy jó kiszámolási módszert, melyben kiszámoltam: 155 cm és 46 kilóval a 19-es fokozatot értem el, ami a teljesen jó testsúly skálájába tartozik, 17 alatt túl vékony vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!