Szerintetek gond, ha kihagyok 2 hetet a mozgasbol?
Egyreszt az ido miatt folyamatosan faradt, nyomott vagyok, masreszt olyan jol esik lefekudni es olvasni...
1 eve hetente 3x biciklizek 40 percet. Es most szivem szerint kihagynek egy kis idot, mert csak szenvedes, jelenleg nem elvezem.
Szerintetek?
Elvileg nem baj, meghízni nem fogsz 1 hét alatt, az biztos.
Gyakorlatilag... én is így kezdtem: kihagyok egy hetet, mert olyan fáradt vagyok. Ez 6 hónapja volt... most kezdtem újra. Szerintem se hagyd ki, saját tapasztalat. Legalább 1 alkalom legyen, ha nem is 3, jövő héten pedig legalább 2.
A fáradtságra pedig kéne valami vitamin, lehet hogy tavaszi fáradtság, ha diétázol is, akkor lehet, hogy táplálkozási probléma. Ha úgy gondolod, hogy nem lehet vitaminhiányod, akkor magne B6.
Ha nem múlik el max. 2 hét alatt, akkor doki.
Igenyem van a mozgasra, mar most hianyzik. A heten 15 perc utan bemondtam az unalmast, mert semmi kedvem nem volt hozza.
De mind1 ma mar muszaj lesz mozogni... Az ido is jobb, sut a napocska.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!