Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek gond, ha kihagyok...

Szerintetek gond, ha kihagyok 2 hetet a mozgasbol?

Figyelt kérdés

Egyreszt az ido miatt folyamatosan faradt, nyomott vagyok, masreszt olyan jol esik lefekudni es olvasni...

1 eve hetente 3x biciklizek 40 percet. Es most szivem szerint kihagynek egy kis idot, mert csak szenvedes, jelenleg nem elvezem.

Szerintetek?

2012. ápr. 19. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
miért nem mész el vmi órára?vagy csinalj vmi mast.
2012. ápr. 19. 09:01
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem a biciklizesbol van elegem.
2012. ápr. 19. 09:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Elvileg nem baj, meghízni nem fogsz 1 hét alatt, az biztos.

Gyakorlatilag... én is így kezdtem: kihagyok egy hetet, mert olyan fáradt vagyok. Ez 6 hónapja volt... most kezdtem újra. Szerintem se hagyd ki, saját tapasztalat. Legalább 1 alkalom legyen, ha nem is 3, jövő héten pedig legalább 2.

A fáradtságra pedig kéne valami vitamin, lehet hogy tavaszi fáradtság, ha diétázol is, akkor lehet, hogy táplálkozási probléma. Ha úgy gondolod, hogy nem lehet vitaminhiányod, akkor magne B6.

Ha nem múlik el max. 2 hét alatt, akkor doki.

2012. ápr. 19. 09:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Igenyem van a mozgasra, mar most hianyzik. A heten 15 perc utan bemondtam az unalmast, mert semmi kedvem nem volt hozza.

De mind1 ma mar muszaj lesz mozogni... Az ido is jobb, sut a napocska.. :)

2012. ápr. 19. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szenvedés, akkor ne csináld. Én így voltam a futással: nem volt kedvem, mentem muszájból, de nem is működött. Aztán csökkentettem a távot, gyakrabban megálltam, hogy ne legyen kínlódás, és aztán már élveztem. Bicajozz addig, míg jól esik, és/vagy sétálj egy nagyot, hogy ne ess ki a formából.
2012. ápr. 19. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!