Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1500 kcal és 160 g szénhidrát...

1500 kcal és 160 g szénhidrát mi fér ebbe bele egy nap?

Figyelt kérdés
Kismama vagyok ,ilyen diétát kell tartanom !
2012. ápr. 18. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy kalória- és tápanyag számító program. Megadod az alapadataidat, ha nem fogyni akarsz, arra is jó, igazából a lényeg azon van, h számon tudd tartani, h milyen tápanyagból mennyit vittél be egy nap. A program által automatikusan megadott értékek amúgy is borzasztó torzak, én sem ezek alapján fogyókúrázom.

Saját ételeket is be tudsz vinni az adatbázisba, ami tapasztalataim szerint ajánlott is, mert pl gyümölcsök, zöldségek esetében elég nagy baromságok vannak fent, magyar nyelvű tápanyagtáblázatok alapján szoktam a saját dolgaimat beírni.

Ha esetleg valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, írj nyugodtan!

2012. ápr. 18. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 18. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is 160 ch-t kellett tartanom.

Ha nem eszel cukortartalmú ételeket, cukros üdítőket (sajnos a 100% gyüm.levek is sokat tartalmaznak), pékáruból meg csak keveset, akkor azért sok minden belefér, hogy ne halj éhen:-) (én elsőre féltem hogy nem tudom beosztani, de aztán nem is volt nehéz. Csak 37. héten már kitalálták, hogy fehérjét se vigyem túlzásba, mert vese-, meg májkárosodásom van, ami nem is volt igaz,de még jó, h 38. hétre megszültem...)

2012. ápr. 19. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!