Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért írnak ide 55 kilós 170...

Miért írnak ide 55 kilós 170 centis fogyni vágyók?

Figyelt kérdés
A kiló és a magasság csak mutatóként szolgál, lehetne 160 cm és 46 kiló is, de most komolyan, mikor látom, hogy ilyen anorexiás hajlamú emberek irkálnak ide, kezdek az összes többi hozzászólásban is kételkedni... Miért nem foglalkoznak mondjuk 1000× fontosabb dolgokkal ahelyett, hogy megölik magukat?
2012. ápr. 17. 23:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, hogy a magasság/súly adatoktól függetlenül lehet valaki hájas, ez rendben van. De nem értitek, miről beszélünk. Az "össze tudom csípni a hasamon a bőrt (zsírt)" és a "kövér" közt azért még van néhány fokozat. 170/55-tel kizárt, hogy valaki kövér legyen. Az meg amúgy is lehetetlen, meg egészségtelen is, hogy valakin egy gramm zsír ne legyen.
2012. ápr. 18. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:

170/55 -tel maximum plöttyedt "izomtalan" lehet valaki.

Én 167/53 vagyok nem vagyok kövér, pont jó, csak kicsit formásodni kellene, így a kis puha hájacska helyett feszesség lenne itt-ott.

2012. ápr. 19. 12:16
 13/15 anonim ***** válasza:

De egyébként sokan akik 170 centivel írtak ide ebbe a kérdésbe pont kiemelték azt hogy "Löttyedt izomtalanok vagyunk", nem pedig kövérek. Senki nem írja azt hogy 170cm-el, 55 kg-al kövér...... Kedves kérdező hol olvasol te ilyen baromságokat?

Az meg bűn szerintetek hogy ezek az emberkék közelebb állnak az áhított alakjukhoz, mint mondjuk mások?

2012. ápr. 19. 15:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Ott van rögtön a 2. válaszban, hogy 168/55-tel ő kövér... de tele van ilyennel ez a rovat tényleg.

Az a gond ezzel, hogy a +10-20-30... kilókkal küzdők felé azt sugallja, hogy "ti aztán meg végképp ássátok el magatokat". Mert akkor őket minek nevezné, ha saját magát kövérnek? Sejtem, hogy ezt nem gondolják végig ilyenkor, és nem is feltételezek rosszindulatot. De ez olyan, mikor valaki ír egy 99 %-os dolgozatot/ZH-t akármit, és amiatt a kevés hiba miatt ostorozza magát az éppen 2-est kapó előtt.

2012. ápr. 19. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Tény, hogy jobb helyzetben vannak mint a +10-20-30 kg-al küzdő emberek. De akkor azok a "jobb esélyekkel indulók" akik szeretnék elérni az áhított alakjukat nem fogyhatnak?

Senki sem kövér 170 cm 55 kg-ossan, ezt mindenki tudja. Ezek az emberek mindössze a zsírt szeretnék izomra felváltani. És ez rendjén is van. A +10-20-30 kg-al küzdők pedig nem értem miért lesznek ez miatt depressziósabbak. Oké, biztos szívesebben cserélnének az 55kg-osokkal, de valjuk be, nem tehet senki arról hogy rájuk esetleg több plussz szaladt föl. Senki sem egyforma. Nekik pont hogy sokkal jobban kéne lefogyniuk, nem azért mert Fú most kövérek!!! Hanem mert egészségtelen életmódot folytatnak.

És különben is, én most fogadtam egyik túlsúlyosabb barátnőmmel, hogy ki éri el nyárra az áhított alakját. Ő azt hiszi nekem könyebb, én meg azt hogy neki. Rajta van +10 kg, rajtam +3. Ő mégis ezerszer gyorsabban formálódik. Ahhoz képest hogy +10 kg van rajta semmi narancsbőr nincs a testén, én meg a +3 kg-ommal tele vagyok undorító narancsbőrrel és hatalmas fenékkel (körte alak).

Ő úgy hízott el, hogy arányosan rakódott a zsírja, én meg úgy hogy az a + 3 kg, szinte csak a fenekemre ment és nem túl szép látvány.

Szóval nem tudom ki mit siránkozik itt és foglalkozik a másik kg-jával. Meg irigykedik. Mindenkinek a saját kilóitól kell megszabadulnia, nem azon rosszindulatoskodnia, hogy esetleg a 170 cm-esek formásabb popsit szeretnének.

2012. ápr. 20. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!