1/9 Smartguy86 válasza:
4-5 hét alatt. Egészségesen. De ez függ attól, hogy 70 kilós vagy-e vagy 150. Mert ha kövér, akkor gyorsabban lemegy 5 kiló.
2/9 anonim válasza:
2 hét alatt egészségtelenül.
Reggeli:Kávé(lehet kettő)
Ebéd:Ami beléd fér válogatás nélkül,jóllakottságig!
Vacsora:Semmi
Napközben még kávé esetleg víz+1doboz cigi
Tuti módszer 2hónap-20kg nálam.
3/9 anonim válasza:
17:34-es. Ezt a módszert talán nem kéne reklámozni.... :)
4/9 Smartguy86 válasza:
Igen, másnál meg pont ez szokott elhízáshoz vezetni :D
Nem értem egyeseknek mi jár a fejében itt :D
5/9 anonim válasza:
Egészségesen, koplalás éhezés nélkül (megfelelő diétával) és mozgással 4-5 hét alatt.
6/9 anonim válasza:
2-3 óránként valami kevés ételt enned kell. Legyen ez joghurt, egy alma, vagy bármilyen zöldség, lehetőleg nyersen, maximum párolva zsiradékmentesen. Igyál legalább 3 liter vizet egy nap. Főétkezések előtt fél órával egy kifacsart citrom levét idd meg magában, maximum kevés langyos vízzel hígítva. És ehhez még jöhet a napi egy óra mozgás. Így sikerülni fog, és nem fog utána visszajönni egy hét alatt az összes...
7/9 anonim válasza:
így 2-3 hét alatt leadhatod, mert a víz- és salakanyagok kiürülnek először, az nagyjából 2 kilo, a többi felesleghez pedig kell az egy-egy hét. előttem lévő is én voltam :-)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Első kommentelő 58 kg vagyok :)
2012. máj. 3. 17:23
9/9 Smartguy86 válasza:
Akkor neked nem fogyni kell 5 kilót, hanem izmosodni. Ha nem vagy elégedett a testeddel, az nem azért van, mert túlsúlyos vagy, hacsak nem vagy 130 centi magas. Az izmaid le vannak épülve, ezért nincs formád. Sportolj minél többet és ne a mérleget nézegesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!