2 hete diétázom és edzek minden egyes nap, és a mérleg meg sem mozdul! Mikor indul be a fogyás? 5 kg-ról van szó! Kezdem elveszíteni a reményt.
Tudom, hogy nem kárba veszett energia, amit ebbe fektetek, hiszen életmódot váltottam, jó ideje, de amíg túlsúlyom van, addig kevesebbet kell ennem! Napi 5x étkezem, ebből 3 saláta szerű vagy gyümölcs. Rengetek fejes salátát, retket, uborkát, paradicsomot eszek. Turmixolok 2 almát uzsonnára és edzések után fehérjeport szedek. Reggelire általában valamilyen sajtkrémes péksütit eszem (10dkg). Ezt muszáj reggelente ennem, mivel korog a hasam és suliban utálom, ha hallja mindenki, uzsira gyümölcsturmix ebédre főtt tojás, ilyesmi, utána csomó saláta. És az a legdurvább, hogy senki sem hiszi el, hogy ezeket eszem, mivel 55kg 160cm-hez vagyok és husi. Körülbelül olyan vagyok, mint Kim Kardashian kis mellekkel. A fenekemen a csípőmön van zsír és ettől nagyon szeretnék megszabadulni nagyon!! 2 hete csinálom Rubint Réka 2009-es dvd-jét. Ebből megcsinálok 60 percet, ami popsi, csípő, comb és has . Ezt MINDEN NAP (amikor nincs sima edzés) megcsinálom, hétvégente van hogy délelőtt is. Már nagyon jól megy, egyre könnyebb megcsinálnom. Ezen kívül járok K1-re hetente 2x és futok is utána, ez kb 2 óra. Tehát heti 9 órát is edzek!! Rubint Rékát 2 hete csinálom, a K1-et 1 éve. A futást 1 hónapja. Reménykedtem, hogy látni fogom az eredményt. Én vagyok türelmetlen? Mikor kezdenek lemenni a fránya kilók? Éhes már nem vagyok, kb napi 1200kcal-t viszek be a rengetek edzés mellett, 1,5l-t iszok, szedek vasat, cinket, és multivitamint. Étcsokiból hetente pár kocka, ha megkívánom, édesítőt használok cukor helyett.
Létezne, hogy én ilyen vagyok? Nem akarom ezt elhinni. Tudom, hogy függ a genetikától is, de 20 évesen még ezen változtathatok remélem! 5kg-tól akarok megszabadulni, 50kg lenne az álomsúly, ami szép feszes hasat, popsit, combot takar.
20 éves nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!