Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, pont nem túlsúlyos de annak a határán... nagyon nem érzem jól magam a bőrömben, kb fél éve kezdett el nagyon aggasztani a súlyom:S Nem szeretnék konkrét adatokat írni, a lényeg hogy elkezdtem fogyózni, csak egészséges dolgokat ettem, rengeteget mozogtam, aztán elkezdtem egyre kevesebbet enni, még mindig az egészséges diétázás határán belül. anyukám kb 4hónap múlva mondta hogy milyen nagyon lefogytam az utóbbi időben, megkérdeztem másokat is és aztmondták hogy nagyon "kicsontosodtam",én pedig csak néztem magam a tükörben és azt mondtam hogy úristen,hát ez nem én vagyok...:D:D:D mert én is láttam hogy milyen nagyon lefogytam.DE! a mérleg semmit nem mutatott, az az 1-2kiló mászott föl-le ami normálisan szokott kb. mindenkinél...:S Nem értem, miért van ez! Nagyon rossz így, mert elvesztem a motivációmat, olvasom másoknál hogy mennyit fogytak meg milyen keveset mutatott a mérleg... nálam ez miért nincs így?! Érdemes lenne orvost felkeresnem? Vagy valami más lehet a háttérben? Ja és mindig pisilés után, ruha nélkül álltam a mérlegre, az nem befolyásolhatott... de egyébként is látvány szerint kb.5 kiló ugrott le rólam, a képernyőn mégsem változik semmi:S nagyon megköszönném ha segítenétek és nem kéne többet aggódjak!:) <3
2012. márc. 16. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szia!

azt fölösleges nézned mennyit mutat a mérleg,ha látványosan fogytál.

én 165 cm magas vagyok,72 kg.

m-es ruhát hordok,jó alakom van,bármit felvehetek,a mérleg mégis ennyit mutat.

az izom nehezebb mint a zsír,valószinű h izmosodtál,és ezért mutat ennyit a mérleg!

2012. márc. 16. 17:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is izom. Én is így jártam. 167 centi magas vagyok, 76 kilóról indultam, akkor 42-es ruhákat (nadrágokat) hordtam. Majd látványra fogytam vagy 6-8 kilót sokak szerint, de a súlyom csak 1 kilóval csökkent, viszont belefértem simán a 40-es ruhákba.

Most már szerencsére kezd bő lenni kissé a 40-es, jó úton vagyok a 38-as felé. :) Nem tudom, most hány kiló lehetek, de szerintem nem vagyok 70 alatt.

2012. márc. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!