Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A 100% Whey protein (professio...

A 100% Whey protein (professional) -al elzsírosodik és hízik egy nő? Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés

Nekem a kondiban az egyik ismerősöm azt mondta, hogy a fehérjeportól hízni lehet. A másik meg amit mondott, hogy ne egyek csirke és pulykahúst, hanem egyek helyette sertést és marhát.

Szerintem kicsit ferdít a sztori, nem? Mi a véleményetek róla?

Hol találok jó minta étrendet? 10 kg-ot akarok fogyni.

2012. ápr. 15. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon sokat szedsz belőle akkor talán hizhatsz, de még mindig kevesebbet, mintha kenyeret,csokit,tésztákat ennél. Átlag egy kanálnyiban 20-30 g fehérje van. Ami kb 150g csirkében van. Szerintem a csirke jobb mint a sertés és a marha.Persze néha azt is kell enni,de szerintem több csirkét egyél. [link]
2012. ápr. 15. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Úr isten! Bárcsak lenne egy megfelelő szó arra amit most érzek, de nincs! Te atya úr isten!

(╯°O°)╯FUS RO DAHHHHHHHHHH! ================== ┻━┻

Na akkor szépensorjában :).

Igen, a fehérjeportól hízni lehet. Tudod egyáltalán mire jó?

Egy 70 kilós nő esetében a súlytaráshoz szükséges fehérjemennyiség 49 gramm! Szálkásításhoz közel kétszeres kell 105 gramm körül.

Ezt be lehet tápolni tisztán fehérjeporból is, de akkor mit eszel egész nap?! Ajánlott ezt a 100 gramm fehérjét elosztani 5 étkezésre egy nap, lehetőleg úgy, hogy edzések után. Na és nem eszünk vörös húsokat, mint a marha és a sertés! Neked még senki sem mondta? Helyette fehér húsokat kell fogyasztani, mint a hal és a csirkemell. Köretnek ajánlom a rizst.

Dobd ki a fehérjét, mert nem a neked találták ki, hanem testépítőknek, akiknek akár több száz gramm fehérjére van szükségük.

2012. ápr. 15. 20:58
 3/5 Krisz85 ***** válasza:
100%

Hát már megbocsássatok ,de ekkora ordenára nagy f*szságokat még életemben nem olvastam.

Egyrészt a fehéjre 4 kcal / g, ez biztos.

Másrészt a fehérje nem vált ki inzulinreakciót, kvázi nem megy zsírba még akkor sem ha glikogéntől telítettek az izmaink. A fehérje lebomlik aminósavakra és építi ill. fenntartja az izomzatot. Amitől hízni lehet az a rossz minőségű zsírok, transz zsír pl margarin, vaj, tejtermékek, sertéshús, sertészsír és tárasik, és a rossz minőségű szénhidrátok, pl cukrok, liszt, és társaik.

Ez okozza az elhízást a szemét cukorozott szar kaják és hogy nem mozog az átlag nemhogy elget, hanem semmit sem.

A fehérje segít az izomszövet megőrzésében, magyarán gátolja a katabolizmust, és fenntartja ezáltal az anyagcseréd sebességét. Ha meg 100 % WP Prof. ról beszélünk ami egy egyik legjobb fehérje az izolátum után, aki szerint az hízlal egy szívlapáttal simogatnám a tarkóját.....

2012. ápr. 15. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
És ha megeszik 500g-t akkor sem tud sehova beépülni? Mellesleg alapjában a zsír sem hizlal csak ha cukorral vagy szénhidráttal eszed.
2012. ápr. 16. 07:15
 5/5 Krisz85 ***** válasza:
nézz utána mitől épül be, és akkor megkapod a választ.
2012. ápr. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!