100% Whey Protein Professional-t ha nem szedem vissza esek vagy sem?
Figyelt kérdés
Már 1 éve és 2 hónapja edzek és tisztán, sokan mondják, hogy kellene kis fehérjét szednem, szerintem jó eredményt értem el, de még nem vagyok annyira megelégedve magammal.Ezért az lenne a kérdésem hogy:Ha nekiállok szedni 100% Whey Protein Professional-t és abbahagyom (pl:1 évben csinálok 3-4 hónapos kúrákat) akkor nem fogok visszaesni?Ha igen akkor nagyon látványosan?2012. febr. 12. 22:28
1/4 anonim válasza:
Ha abbahagyod a protein tápkieget, de azt a fehérjét pótolod mondjuk hússal, akkor ugyanannyi fehérjét viszel be, tehát nem esel össze. Amúgy ettől még tisztán edzel, ez csak kaja, nem kox és kúrának sem nevezzük.:)
2/4 Zakathol válasza:
Eddig is a fehérjétől nőttél. Csak nem koncentrált formában, ahogy a tápkiegek tartalmazzák...
Az izmaid fehérjéből épülnek fel. Mint a házépítésnél a tégla. Ha nincs tégla, nincs ház...
A táplálékkiegészítő akkor kell, ha nem tudod szilárd kajából fedezni a tápanyagigényedet.
Olvasd át, hasznos lesz.
3/4 big dog válasza:
Nem lesz honnan visszaesni,mert nem fog hozni semmit.
Nem kox,csak tápanyag.
4/4 anonim válasza:
Ha a normál kajádat tartod továbbra is,és rendesen edzel,pihensz,akkor nem esel vissza.(de egyébként az sem biztos,hogy látható fejlődést fog hozni)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!