Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem ma egy fél lángost,...

Megettem ma egy fél lángost, mennyi kalória az kb? Nem kellett volna, ugye? ( ( (

Figyelt kérdés

1 hete kezdtem a fogyit, rendesen étkezem,ahogy itt tanácsolják az értelmesebbek. nem iszok csak vizet és nem eszek édességet sem. de annyira megkívántam ma a lángost..

egy felet megettem reggel.. azóta csak két kis teljes kiörl. kenyeret ettem sonkával sajttal paradicsommal.

egyébként tejfölös volt a lángos.

2012. ápr. 14. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
egy hete csinálod és ennyi önuralmad nincsen?
2012. ápr. 15. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Előfordul ez néha, máskor is elő fog még, de ne legyen emiatt bűntudatod. Rendesen csinálod a diétát, nem ezen fog elbukni az egész. :) Nem szabad bedobni a törölközőt az első bakinál.
2012. ápr. 20. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyébként kb. 300 kalória lehetett. De persze így, hogy nem tudom, pontosan mekkora is volt, nehéz.
2012. ápr. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!