"Anya, te miért vagy ilyen kövér? "
Biztos naponta hallom ezt. Igaz! És nagyon elkeserítő.
Mielőtt a gyerekeim megszülettek 56 kiló voltam. Most 86 vagyok.
Régebben kisérleteztem mindenféle fogyókúrákkal, de csak annyit értem el, hogy még kövérebb lettem.
Még a strandra sem merek elmenni a gyerekeimmel, annyira szégyellem, hogy így nézek ki.
Az evés a szenvedélyem. Elég sok rajtam a teher. Az evés megnyugtat, kikapcsol.
Az életmódváltás mindig csak addig megy, amíg minden rendben van, ha beüt egy rázósabb helyzet, vagy egy nehéz nap csak az evés segít ... :o(
Van rá remény, hogy megszabadulhatok a fölösleges kilóknak legalább egy részétől?
39 éves vagyok. 4 gyerekem van. A legnagyobb 7 éves, a legkisebb 1,5.
Mindenkinek nagyon köszönöm! :o)
Nem is gondoltam, hogy ennyi választ fogok kapni!
Köszönöm a biztatást. Már ez is nagyon sokat jelent.
Megpróbálom!
Az edzőterem meg a spinning sajnos nem fog menni. Egy kis faluban lakom. A legközelebbi edzőterem kb. 12 km. Míg elmegyek, átöltözöm, letöltöm az időmet, visszaöltözök, hazajövök ... ez kisgyerekek és egy sokat dolgozó férj mellett nem fog menni.
Ilyenkor van egy kis szün, amikor a gyerekek elaludtak ...
Ilyenkor intézem a levelezésem, ilyenkor tanulok, ilyenkor dolgozom, ilyenkor végzem a házimunkát ...
f1 előtt szinte sosem kerülök ágyba. 6-kor meg már riadó van. :o)
Ilyenkor este lehetne egy kicsit tornázni, de borzasztó nehéz rávennem magam, pedig tudom, hogy nagyon fontos lenne.
A gyerekekkel napközben elég nagy a nyüzsgés (az oviba is bicajjal megyünk) de az azért mégsem ugyanaz ...
Ami az evést illeti, azt hiszem nálam inkább csak a mennyiséggel van baj. Hogy sokat eszem. Mert egyébként - azt hiszem elég egészségesen táplálkozunk. Sok gyümölcsöt, zöldséget (főzeléket), húsból főleg csak csirkét, azt is csak roston, nem túl sok édesség (ami a gyerekeket illeti!, de én szinte minden nap megjutalmazom magam egy kis csokival!!! :o))) Pedig régen egyáltalán nem ettem csokit.)
Szóval ... még egyszer ... nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, hogy időt szántatok rám!
Valahogy úgy éreztem, hogy 39 évesen már nem sok esélyem van, kár erölködni ...
De nagyon szeretnék lefogyni.
Főleg a gyerekek miatt ...
Hogy jobban bírjam velük az iramot, hogy ne nevessenek ki, ha fehérneműben látnak :o( hogy nyugodtan el tudjak velük menni egy strandra ...
És mivel nem vagyok fiatal anyuka (32 éves szültem az elsőt), a nagymamakort sem lenne rossz megérni! :o)
Szóval KÖSZI MINDENKINEK!
:o)
00:00
Igen ... sajnos a párkapcsolat sem felhőtlen ...
Tudom, hogy ez nagyon sokat nyom a latban ...
De ezen sajnos már nem tudok változtatni, ez mindig is ilyen volt és szerintem mindig is ilyen marad ...
Valahogy az - azt hiszem - nem feszélyezne, ha edzőterembe járnék. Mármint hogy ott nem zavar, hogy kövér vagyok. Nekem csak ez a fürdőruhás téma a teljesen elképzelhetetlen.
Van itt a városban egy jó kis női edzőterem. Miután a legkisebb megszületett a férjem nagylelkűen felajánlotta, hogy majd ő ellesz a gyerekekkel, én menjek nyugodtan tornázni, ha azt hasznosnak gondolom.
Hasznosnak gondoltam.
Ő viszont nagyon hamar feladta!!! :o)))
11:11
Az ilyen történetek, azért nagyon reménytkeltőek! :o)
88 kg-ról 77-re 4 hónap alat, az nagyon szép.
Gratulálok!
Nekem is van egy ismerősöm. (Ő ebből a szempontból az abszolút példaképem! :o)
Nagyon csini, nagyon szép, formás, kedves - nagyon klassz csaj. Ő is 95 kiló volt évekig a 2 gyerek után.
Hátha nekem is sikerül ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!