Hogy egyek kevesebbet ilyen körülmények mellett?
Lehet furán hangzik a kérdés.. 18 éves szakácstanuló leány vagyok. Végzős. Amióta ismerkedek a szakmával, sokat főzök otthon. Munkahelyen is kóstolgatok, eszek. Egyszerűen imádom. Sok mindent megszerettem, amióta körül vesznek ilyen dolgok. Ha unatkozok főzök. Ha tanulni kéne, akkor is főzök. Kiemelkedően jó vagyok. Desszerteket mostanába nagyon sokat csinálok, mert azok is vannak a tételsorba. A gyakorlati munkahelyemen van cukrász részleg is, onnan is hozzák a sütiket. Nehéz ellenálni.
63 kg vagyok 167 cm
Mozogni szoktam, szeretek. Sportpályán futunk, rubint réka torna stb..
Itt az a baj h nehezen állok ellen a kajának, és ha főzök kóstolok, sokat kóstolok. Hobbim a főzés, sütés. Imádom amikor az én főztömet eszik. Más szakmát nemtudnék elképzelni magamnak. De ha így folytatom akkor duci szakácsnő leszek. :( Mit tanácsoltok, kis erősítést adtok? tanácsok, hogy tudom elkerülni..
Nem vágyok nagy súlycsökkenésre. Csupán 58 kg szeretnék lenni. Én már ennek is örülök. Sajnos a súlyom nem akar változni, hiába futok. Ahhoz az étkezésen is kell változtatni.
Hát, így valóban nehéz. :S A szakácsok általában elhíznak, leginkább az állandó kóstolás miatt...
Gondolom, anélkül nem tudod megcsinálni az ételt, igaz? :s
én bnőm is szakács 171/56
ő a fegyencedzést csinálja.
ez heti 6nap kb 20perc egy edzés.
és ugrókötelezik heti 3x 30x1percet fél perces pihenőkkel.
Milyen ez a fegyencedzés? még nem hallottam róla. googlén rákerestem, és leszűrtem hogy otthoni és van hozzá könyv, de inkább erősít mint fogyaszt nem? Ismerősöd hány éves, és sokat fogyott?
Ugrókötelezés tetszik, kipróbálom heti 3x. :)
Köszönöm válaszod!
ja,látom kérdeztél még.
nem az ismerősöm,hanem a barátnőm.
és nem fogyott,mert ha dagi lett volna,vagy elhagyja magát,akkor nem lenne a barátnőm,ez eléggé logikus.
szóval az edzéssel formában tartja magát,plusz ha vki szakács és egész nap állnia kell,akkor nem árt ha jó erősek a gerincmerevítő,alsó hát izmai,és a lábai.
ezért van szükség a fegyencedzésre ami ezeket a területeket is tökéletesen megerősíti.
az ugrókötelezést meg állóképességre csinálja és kalória égetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!