Hogyan küzdjem le az evési kényszert, ha fogyni szeretnék, és valaki felbosszant?
miért lenne értelmetlen?, magadnak csinálsz jót. ne foglalkozz az idiótákkal.
szívj el pár szál cigit. nyugtat is és az étvágyadat is elveszi...
nekem is mindig ez volt a bajom, meg ha tanulok, meg ha vágni kell az eszemnek, meg na ma sokat kell utaznom, jaj ma tényleg talpon kell ám lennem, jaj ma sok lesz a munka, zaba nélkül nem megy semmi.
ezeket mindet pszichésen az ételhez kötöttem, hogy csak akkor tanulhatok jól, ha teleeszem magam - főleg édességgel - csak akkor dolgozhatok jól, ha fullraeszem magam - de igazából sosem éreztem, hogy tele vagyok.
a lényeg, hogy pont ezek miatt sosem voltak sikeresek a diétáim - az 1600-1700 kalóriások sem, mert agyban teljesen hülyeségeket kapcsoltam a zabáláshoz, mint most te, a nyugodtságot.
miután nagyon meghíztam, kb az ezredik sikertelen kezdet után lett egy kattanásom, az agyamban átkanttant valami egyik éjjel, és valamiért olyan egyszerűen mondok nemet bárminek! ha épp megjön - és nagyon nagyon édesre vágyom - eszem 70%os csokit, vagy norbi pudingot, esetleg túróba darabolok almát, öntök rá édesítőszert, fahéjat - isteni.
szóval nálam ez a kattanás kellett, és még sosem voltam benne ilyen biztos, hogy sikerülni fog elérni a célt.
...pedig ha valaki azt merészeli mondani, hogy nálam jobban szeret zabálni, az hazudik.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, legfőképp az utolsó válaszírónak köszönöm a bíztatást, és a részletes leírást :)
(Gondoltam milyen jó, hogy nekem nem jön meg, mert fiú vagyok, ezáltal soha nem kéne kívánnom az édeset, ezzel ellentétben persze ennek az ellenkezője igaz :) ) Mindenesetre én is várom ezt a bűvös kattanást egyik éjjel, amiután ilyen könnyű lesz a lemondás :) (Egyszer már volt egyébként, amikor a "szerelem" segített leadni 20 kilót, csak sajnos lassan visszajött, és csak gyarapodik lassacskán, hiába próbálkozok mindenfélével)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!