175cm 65kg. Mennyit kellene fogynom?
Figyelt kérdés
Főként comb és fenéktájon van felesleg.
Valami diéta vagy sport javaslat hozzá?
18/L
2012. ápr. 12. 20:14
1/10 anonim válasza:
Ez a mennyit kéne fogyni, egy kicsit nehéz kérdés főleg látatlanban. Diéta talán: semmi csoki , cukor,. Sok zöldség,gyümölcs,csirke,husi. Kevés kenyér.
Sportban pedig szinte minden ami kardió,vagy aerob edzés.
2/10 anonim válasza:
Semennyit!!! A BMI-d teljesen jó!!!
3/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a BMI-m jó, de a külalakom nem :)
2012. ápr. 12. 20:28
4/10 anonim válasza:
Ezért sosem az a megfelelő szó, hogy fogyni. Alakitani kell a testeden, és lehet,hogy a végén a mérleg többet fog mutatni.
5/10 anonim válasza:
Biztosan nem lehetsz kövér ilyen súllyal, maximum kicsit löttyedt. Én 176/54 vagyok, nem diétáztam soha, és elégedett vagyok. Fuss/biciklizz/kangoo-zz heti 3x40 percet, egyél napi 1600 kcal-t, és júniusra már bőven meglesz a mínusz 5-7 kg.
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A te súlyoddal én is elégedett lennék ;) Amúgy köszi a tippeket!
2012. ápr. 12. 20:47
7/10 anonim válasza:
Szerintem tökéletes súly a magasságodhoz.
Én is inkább azt mondanám hogy formálnod kell magad.
8/10 anonim válasza:
Én pl 19/F kb ugyanilyen magasságra már 75 kg-nál soványnak érezném magam.
9/10 anonim válasza:
én ugyanilyen magas vagyok és ennyi kg voltam, most lefogytam 57re - persze edzek is mellette- és így most pont jó, szóval én ezt ajánlom :)
10/10 anonim válasza:
Kedves 2. válaszoló elhiszem h a BMIje jó de én 172 cm vagyok 57-58 kg és 3-4 kb mínusszal érezném jól magam... tényleg a tükör számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!