Narancsbőr eltüntetése, na de hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18/L vagyok 55 kiló és 173 centi. A problémám az, hogy a fenekem alatt enyhén narancsbőrös a lábam. Ezt szeretném eltüntetni. Az étkezésemen is változtattam. Nélkülözöm a szénhidrátot, cukor mennyisége minimális. Egészségesebben többször és kevesebbet eszem és elkezdtem emellett kocogni. Szerintetek így várható pozitív eredmény? Esetleg ha valakinek van valami módszere, ami bevált, szívesen fogadnám az ötletet. Előre is köszi! :)2012. ápr. 12. 18:23
1/2 anonim válasza:
szia,én már sok indent kiprobáltam,de egyik se hasznalt.
kivéve kettö,egy a súlyzós edzés mivel izmos lesz a lábad,eltünik a narancs.2 speedfitness
2/2 anonim válasza:
Súlyzós edzés + diéta ennyi a megoldás, a diéta pedig minőségi kajából legyen összetéve úgy ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!