Hogy lehet az, hogy mérleg szerint fogytam 6 kilót, mégsem igazán látom magamon a változást. Hány kilótól látványos?
Az előző fogyás 3 éve volt, hogy utána miért híztam vissza, annak meg volt az oka, nem tudsz róla semmit, kár is szóba hoznod.
És egyáltalán nem éhezem, soha. Mindig jól vagyok lakva.
És tényleg hülyeség volt IDE írni, mert már megszokhattam volna, hogy mindenki rosszindulatúan osztja az észt. És hogy sok az irigy ember, akinek fáj, ha valakinek nem kell tornával hajszolnia magát és még elég önuralma is van, hogy ne egyen sokat. Lehet, hogy hízékony vagyok, lehet hogy könnyen felszaladnak a kilók, de könnyen le is tudom adni. Le is fogom. Itt pedig nem kérdezek többet semmit. Tanultam ebből is.
Őszintén,ki irigykedne arra,hogy 600 kalóriát eszel egy nap,mikor a MINIMUM (és tényleg ,az már nagyon kevés) a duplája lenne ennek? Kiváncsi vagyok hogy nézel ki ezzel a csodálatos életmódoddal,biztos vagyok benne hogy nem irigykednék rád ha meglátnálak..
Válaszoltam a kérdésedre,csak nem tetszik az igazság.Azért nem látszik a fogyás,mert a testzsirod uyganannyi maradt,vagy minimálisan csökkent.
Egyszerű: másfél hét alatt kb 0.7-1.5 kiló ZSÍRT lehet leadni.Ha ennél több,akkor annak a nagyrésze víz+izom. Ezek tények,tudomány,nem hit kérdése,ha a segged a földhöz vered akkoris szar lesz amit cisnálsz.
De én nem sportolok. :)
Egyébként sem aktuális már a kérdés, mert már számomra is nagyon látványos, és már mindenki látja. :)
Kedves Kérdező!
Tudom,hogy régi kérdés, de nem bírom szó nélkül hagyni..
Sajnos tényleg bután reagáltál a dolgokra. Amit a fenti válaszolók leírtak,mind igaz, és nem is rosszindulatúak. 600 kcal ÉHEZÉS. Fogyni nem így kell. Én is csináltam már ezt, egy hónap alatt látványos volt a változás, de a narancsbőröm és a löttyedt bőr megmaradt. Utána amint visszaálltam a normál étrendre (de még ez is óvatos volt), szépen vissza is jött minden.
Most elkezdtem sportolni, és megválogatni hogy mit eszem. Napi kb 1600 kcal-t eszem, néha még a csoki is belefér. Heti 2x kemény súlyzós órára járok, plusz 2x futni járok, pihenőnapokat beiktatva. Az izmaim nagyon szépen körvonalazódnak,a zsír elszivárog lassacskán róla, a narancsbőröm szinte teljesen eltűnt, a közérzetem pedig soha jobb nem volt. És ami a legfontosabb,hogy ez az életmód folyamatosan tartható. Aki nem látja be a hibáját,és lusta mozogni, ahogy te is, az megérdemli a szenvedést és a súlyingadozást.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!