Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 3 hétig koplalok és csak...

Ha 3 hétig koplalok és csak vizet iszok, akkor mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
Látszani fog vmi eredmény? Tudom h. ez nem normális,de nagyon el vagyok már keseredve magamat látván:@:S
2009. jún. 18. 15:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a hirtelen fogyás eredménye, hogy nem tudja felvenni a ritmust a bőröd - ami ígyis úgyis esélyes, de minél gyorsabban dobod le, annál durvábban megereszkedhet, lóghat majd a bőröd.
2009. jún. 18. 16:00
 12/27 anonim ***** válasza:

15:57-es, az előtted szóló vagyok.

Az is igaz, amit Te leírtál. De én voltam olyan őrült, mint a kérdező és végigcsináltam úgy, hogy mindenki papolt és senki nem támogatott. Persze ez nem csoda...

A kérdező nem arra volt kíváncsi miért ne, illetve hogyan máshogy csinálja. Ő is tisztában van a dolgokkal, biztos vagyok benne.

2009. jún. 18. 16:12
 13/27 A kérdező kommentje:
Igen tisztában vagyok mindennel ezzel kapcsolatban! Azért nem kezdek hosszú fogyókúrákba mert rengeteg idő mire leadunk kb.: heti 1 kg-t szenvedve és ezt én nem tudom hogy is mondjam kivárni:S Jah és mellesleg hamar kellene leadnom,legalább még nyár van!
2009. jún. 18. 16:21
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez hogy belehalsz meg satöbbi, az hüleség. Én csináltam. Ezt egy egészséges embernek ki köll bírni. DE! Ettől még nagyon-nagyon egészségtelen, meg hülyeség, meg blabla, de ezt tudod. Mostmár én sem csinálnám, mostmár én is napi 6x evős diétán vagyok.

Én mondjuk 3 hétnél többet csináltam, és edzettem is mellé... De én nem csak vizen. Olyan 150 kcal volt. Szal... nah bumm. Nem nagy különbség. Lejött így 45 kiló, köbö 2 és fél hónap alatt. Ebből 15 volt az, ami azonnal fölpattant. Viszont cserébe 2 évre elmaradt a mensesem, oldalt hullott kicsit a hajam, meg a fogaimnak kampec. Nem is beszélve a lelki oldaláról... Leszoksz az evésről, anorexiás leszel, simán!!!

Tehát mérlegelj, mi a fontosbb, jobbat nem tudok mondani. :)

2009. jún. 18. 16:55
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek bírja a szervezete. Mondom, én 1 hét után nagyon legyengültem. Szóval kár ezzel szórakozni, lehet, hogy ő meg el is ájul.

Lődd be a kcalt 5-600ra, az se normális de simán kivitelezhető, és hidd el, fogysz vele. Mellé biciklizz ha tudsz, vagy ússz, fuss.

És a káposztalevest továbbra is ajánlom, az is legalább táplálék, és hidd el fogyni fogsz. Meg általában a leves mindig jó, egy gyenge húsleves, hiszen főként folyadék, és zöldség.

De azt még mindig nem tudjuk mennyit akarsz leadni. Hiába koplalsz ha elgyengülsz és bezabálsz 1-2 hét múlva, aztán csak időt vesztettél.

2009. jún. 18. 17:10
 16/27 anonim ***** válasza:

Egyébként, (én nyomom két kommentben a káposztalevest) utána saját diétával leadtam 35 kilót, szal én sem a levegőbe beszélek. Eszegettem, de keveset, ennyire szigorúan már nem csináltam. De amennyire hülye voltam, emésztést segítő kapszulákkal ki is adtam magamból.. Vitaminokat se szedtem.

Eredmény: felborult hormonháztartás, csomókban hulló haj. Hát nem kívánom Neked azt az érzést, amikor lány létedre kamaszként fésülködni sem mersz, mert azt hiszed, pár nap és megkopaszodsz.

Szerencsére a menzeszemmel nekem nem lett gondom, de nagy mázli.

2009. jún. 18. 17:16
 17/27 anonim ***** válasza:
Na jó még valami: szűzteakapszula. Ha még sosem szedted, elsőre nagyon hatásos. De emellett ENNED KELL! Na meg ne vidd túlzásba, mert azzal ugyanott vagy. Ne akarj úgy járni mint én. És legyél wc közelben.:)
2009. jún. 18. 17:19
 18/27 anonim ***** válasza:
ne légy ostoba! ja most látom sajnos az vagy... kétségbeejtő :(
2009. jún. 18. 17:37
 19/27 A kérdező kommentje:
Egyébként sok mindent úgysem fogok bezabálni utána,mert vegetáriánus vagyok:) Jah de ha most csinálom csak meg ezt nem hiszem h. egyszeri alkalomtól hullani fog a hajam,meg tönkremennek a fogaim:/
2009. jún. 18. 17:57
 20/27 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki csinálta és hullott a haja stb.

Dede! Én soha többé nem csinálnám! Akkor elsőre csináltam. Mivel nagyon örültem az eredménynek, így próbáltam vigyázni rá, ezért utána sem mertem enni, csak úgy ha lelkifurdalásom volt. (jelzem: nagyon kevés kajától is jöttek vissza a kilók!!!) Tehát lett egy jó kis anorexia nervosam... Ebből pedig bulémiám... Jó 10 évbe került ez a baromság az életemből. Azért nem írtam le ezt, mert nem ez volt a kérdés. Meg úgy sem hiszed el... Én sem hittem senkinek.

Mellesleg én is vega vagyok. Szögezzük le: a jó vega kaja, nagyon hízlal!!! Miért gondolják az emberek hogy nem? Mit szoktak javasolni diétába? Húst... Tehát ha kivonod a kajálásból azt ami nem hízlal alapból akkor... Nah, de elkalandoztam.

2009. jún. 18. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!