Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy sikerült lefogyni?

Hogy sikerült lefogyni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi idő alatt mennyit fogytatok és milyen módszerrel?! Sajna elég kezdő vagyok, és fogalmam sincs, hogyan kezdjek hozzá. Köszi szépen a válaszokat!(A részletes válaszokat még inkább megköszönöm!:) )
2009. jún. 18. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egy éve dobtam le olyan 10-13 kilót a nyáriszünet alatt.

Egyszerűen csak lecsökkentettem a kajaadagokat, (nem drasztikusan) (pl. vacsora 2 szelet kenyér helyett egy, de a többi maradt), és elkezdtem focizni.

Minden másnap egész délután, sőt sötétedésig nyomtuk a hawerokkal.

Futottam, télen is formábatartás képpen. (az má csak heti 1 volt, 2-3 ezer méter)

Hát nekem így sikerült fogyni...

Ja, és azóta akárhogy kajálok, akármit, és bármennyit, 80 kg fölé nem megyek sose. (90-93 kg ról indultam)

18/F

2009. jún. 18. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Én nem akartan fogyni,betegségből,és lelki eredetű gondok miatt lement 3 hónap alatt 15kg.
2009. jún. 18. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy.:))
2009. jún. 18. 13:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolóval egyet értek, nekem se sikerül sehogy lefogyni:D

Én sajna az idegeskedéstől csak hízok. Elég sokat stresszelek már egy ideje és csak hízok és hízok miatta. (Kaptam már nyugatót is) Mondjuk most megálltam 64 kg-nál, de soha életemben nem voltam ennyi, mindig 53-54 kg voltam, és nagyon bánt, hogy felszedtem 10 kg-ot! Most meg akármit csinálok, nem megy le egy kiló sem. :(

2009. jún. 18. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én hétfőn kezdtem el egy 2x7 napos diétát hát nem lehet mellette zabálni de úgy összszűkült a gyomrom h már jóllakok 1 paradicsomtól meg ilyenek.És eddig 2 kg.ot fogytam 63kg-ról indultam most vok 61 kg.És isztonyatosan büszke vok magamra mert eddig akármit próbáltam max bírtam 1-2 napig és azalatt sosem fogytam semmit.Jah és ost emelett szedek káposztaleves kapszulát( Rossmann-ba vettem 2300 Ft-ért)és felüléseket meg fekvőtámazt csinálok napi 20 percet mozgok így és mindenhova gyalog megyek.mondjuk eddig is mindig gyalogoltam :)

sok sikert!

2009. jún. 18. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Két éve leadtam 15 kilót három hónap alatt. Az első két hónapban "csak" diétáztam. Zöldség, gyümi, sovány husik és kefír volt a menű. Sok-sok folyadékot ittam.

A harmadik hónaptól elkezdtem kocogni, majd mikor erősödtem ez futássá alakult. Ekkor már néha bűnöztem is a diétában, mégis olvadtak a kilók.

Annyira megszerettem a futást, hogy még egy évig szinte minden nap futottam. Ekkor már azt, és annyit ehettem amennyit akartam, mégis tartottam a súlyom. Idegbaj levezetésnek is nagyon jó a sport.

Utána terhes lettem, abbahagytam a futást. Híztam 20 kilót, most 7 hós a lányom 15 még rajtam van. A napokban kezdtem el a diétát:)

Szerintem csak akaraterő kérdése a fogyás!

Sok sikert a fogyihoz!

2009. jún. 18. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!