Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tunátok fogyókúrában segíteni?

Tunátok fogyókúrában segíteni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eléggé elhíztam egy betegség miatt. minimum 20 kilot szeretnék leadni. tudom, hogy sok gyümölcsöt egyek és sok zöldséget, járjak el futni meg felülésezzek, de valaki megtudná mondani, hogy mit ehetek, mit nem, milyen gyakorlatokat csináljak. stb. semmilyen fogyasztószert meg rezgőhasmincsodát nem szeretnék használni. mindent önerőből.
2012. ápr. 11. 16:09
 1/1 anonim válasza:
Egyél minél kevesebb sót,és cukrot.Sok gyümölcsöt és zöldséget fogyassz,de a gyümölcsöket ne keverd,egyszerre csak egy félét egyél,mert így is van mindegyiknek egy bizonyos cukor mennyiség,és ha ezeket kevered,csak rosszabb lesz.Egyél aszalt gyümölcsöt,az egy részt felgyorsítja az anyagcseréd,másrészt egészséges.Figyelj oda a táplálkozásodra. Délben inkább szén-hidrátot egyél,este fehérjét,de a köret nyers,vagy párolt zöldség legyen.Nem jól lakni kell,hanem megelégedni az étellel.Egy falatot minél többször (kb 30x) rágj meg.A boltokban lehet kapni bio zöldség leveket,finom,és egészséges,esetleg vegyél olyat.:) Próbáld ki a hajdinát,a kölest,és a kuszkusz-t. (Egy kis rágcsa tipp:reszelj le répát,káposztát,nyers céklát,zellert,és fekete retket,és csinálj hozzá kevés sóból,borsból,fokhagymából és sima joghurtból/íztelen/ mártogatóst,és a tv előtt inkább ezt edd mint a sós egészségtelen rágcsálni valót):) Ami a mozgást illeti:hetente minimum 3 órát edz,és csinálj has és hátizom erősítő feladatokat,járj el futni kora reggelente,úgy,hogy előtte csak pár falatot kapsz be(tényleg csak pár falatot!!). A google-ba ha beírod,biztos ad ki ilyen feladatokat.Ha van még kérdésed,vagy bármi,én szívesen válaszolok! Sok sikert! :)
2012. ápr. 11. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!